Veturi
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Muut sivutoimipaikat
Näytä kaikki 392...
Lähde: Fonecta-konserni
Yrityskuvaus

Veturi tarjoaa ympärivuorokautista sekä yhteisöllistä asumista työikäisille mielenterveys- ja päihdekuntoutujille. Tarjoamme tukea täysi-ikäisille mielenterveys- ja päihdeasiakkaille tavoitteena mahdollisimman itsenäinen pärjääminen ja osallisuus omassa arjessaan. Asumispalveluissa työskennellään toipumisorientaation viitekehyksestä lähtien. Tämä tarkoittaa, että kuntouttavissa asumispalveluissa tuetaan asiakkaita löytämään omanäköinen kuntoutumisen polku, jossa asiakkaan sisäisen toivon heräämisellä on suuri merkitys toipumisprosessissa. Työntekijöiden merkittävä rooli on rohkaista ja vahvistaa asiakkaan voimavaroja ja uskoa toipumiseen.

Yksikön toiminnassa korostuu yhteisöllisyys ja kuntouttava työote, jonka tavoitteena on kokonaisvaltainen arjessa pärjäämisen tukeminen ja mielekkääseen ja itsen näköiseen elämään ohjaaminen. Asiakkaiden kanssa tehdään yksilöllinen kuntoutumissuunnitelma. Asiakkaan verkosto voi olla mukana tukemassa asiakkaan kuntoutumista.

Asiakkaaksi hakeudutaan ottamalla yhteyttä asumisen asiakasohjausyksikkö ASSIin. Asumisen asiakasohjausyksikön palvelupuhelin 044 701 3501. Vastaamme puheluihin maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin kello 9.00-11.00.

Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat