POP Pankki Pohjanmaan Ylihärmän konttori
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Muut sivutoimipaikat
Lähde: Fonecta-konserni
Lähellä ihmistä

Pohjanmaan Osuuspankki on palveleva, osaava ja ihmisläheinen kumppani kaikille asiakkaillemme. Panostamme siihen, että pankkipalvelumme ovat helposti kaikkien saatavilla, niin konttorissa kuin sähköisissä kanavissakin. Haluamme tarjota asiantuntevaa taloudenhallintaa kaikkiin elämänvaiheisiisi. Historiamme ulottuu kyläkassa-aikoihin, mutta palvelumme ovat vahvasti nykypäivää.

Pohjanmaan Osuuspankilla on konttoreita Alahärmässä, Kauhavalla, Kortesjärvellä, Sievissä, Tiistenjoella, Ylivieskassa, Ylihärmässä, Oulussa sekä Seinäjoella Ylistarossa.

Olemme osa POP Pankki ryhmää

Pohjanmaan Osuuspankki on osa vuonna 1997 perustettua POP Pankki ryhmää. POP Pankki ryhmään kuuluu 18 itsenäistä ja riippumatonta, eri puolilla Suomea toimivaa POP Pankkia. Pohjanmaan Osuuspankki aloitti toimintansa vuonna 2010, mutta pankillamme on kuitenkin jo yli sadan vuoden kokemus pankkitoiminnasta. Historiamme ulottuu kyläkassa-aikoihin.

Henkilöasiakkaat

Tarjoamme parasta palvelua kaikkiin elämänvaiheisiisi. Kysy meiltä lainoista, vakuutuksista, tileistä ja säästämisen ja sijoittamisen mahdollisuuksista.

Yritysasiakkaat

Keskity olennaiseen ja kysy meiltä yrityksille suunnatuista taloudenhallintapalveluista. Meillä hoidat niin yrityksen pankkiasiat kuin omaa talouttasikin samasta osoitteessa. Yrityksille tarjoamme muun muassa rahoitus- ja maksuliikenneratkaisuja.

Maa- ja metsätalousasiakkaat

Tunnemme Pohjanmaan. Tiedämme, millaista täällä on elää ja yrittää. Vahva paikallistuntemus on valttimme, kun palvelemme maa- ja metsätalousalan yrittäjiä. Tutustu kotisivuillamme apuumme muun muassa rahaliikenteen ja rahoituksen järjestämiseen. Autamme myös esimerkiksi sukupolvenvaihdoksen aikaan.

Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat