Keski-Pohjanmaan pelastuslaitos Kokkolan paloasema
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Muut sivutoimipaikat
Näytä kaikki 55...
Lähde: Fonecta-konserni
Yrityskuvaus
Keski-Pohjanmaan ja Pietarsaaren alueen pelastuslaitos toimii 11 peruskunnan alueella. Alueellisen pelastustoimen isäntäkuntana toimii Kokkola, jonka hallinnon alaisuudessa toimii ylikunnallinen pelastuslautakunta, jossa on kaikkien kuntien edustus. Pelastuslaitoksen henkilöstö muodostuu 106 päätoimisesta viran tai toimen haltijasta sekä noin 430 vapaaehtoisesta sopimuspalokuntalaisesta. Pelastuslaitoksen toimintaan kuuluu myös vapaaehtoistoiminnan puolella naisosastojen ja nuoriso-osastojen aktiivista toimintaa.
Pelastustoimen palvelutason tulee vastata onnettomuusuhkia. Palvelutasoa määritettäessä on otettava huomioon myös toiminta poikkeusoloissa. Pelastustoimen palvelutasoa valvoo aluehallintovirasto. Pelastustoimi on suunniteltava ja toteutettava siten, että onnettomuuksien ehkäisy on järjestetty ja että onnettomuus- ja vaaratilanteissa tarvittavat toimenpiteet voidaan suorittaa viivytyksettä ja tehokkaasti.
Verkkosivuiltamme löytyvä turvaopas antaa hyviä neuvoja ja vinkkejä turvallisemman arjen eteen, olipa kyseessä sitten koti ja vapaa-aika, suuronnettomuusvaara, väestönsuojelu tai yleinen varautuminen. Tule ja tutustu!
Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat
Muita saman alan yrityksiä