Pennalan koulu
Sivutoimipaikka, Orimattilan kaupunki
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Muut sivutoimipaikat
Näytä kaikki 28...
Lähde: Fonecta-konserni
Yrityskuvaus
Pennalan koulu sijaitsee Pohjois-Orimattilassa, Pennalan kylässä lähellä Lahtea. Kaunis koulurakennus on vuodelta 1919. Sitä laajennettiin lisäsiivellä 1970. Vanhan koulurakennuksen yläkertaan rakennettiin vuonna 2003 luokkahuone ja tietoaula. Vuosina 2008-09 Pennalan koulu saneerattiin kokonaan ja rakennettiin laajennusosa. Koulussa on nykyään seitsemän perusopetustilaa, teknisen työn tila, liikuntasali, musiikin ja kuvataiteen luokka, ruokala, erityisopetuksen ja terveydenhoitajan tila sekä hallinnon tilat. Koulun yhteydessä toimivat Pennalan aluekeittiö ja Pennalan päiväkoti.
Koulun oppilasmäärä on 111 (luokat 1-6), yhdeksän opettajaa ja kolme avustajaa. Tärkeimpänä tavoitteena on laadukas perusopetus, jota tuetaan erityisopetuksella. Pennalan koulun kasvatustavoitteita tukee sen kaikilla luokka-asteilla toteuttama Lions Quest hanke. Pennalan koulu on KiVa -koulu. Ristiriitatilanteita ratkotaan mm. vertaissovittelulla (VERSO).
Koulun toiminta-ajatus:
Pennalan koulu on aikaansa seuraava peruskoulu, joka tukee oppilaidensa kasvua tasapainoisiksi, omia juuriaan arvostaviksi, kansainvälisesti ajatteleviksi sekä elinympäristöönsä ja toisiin ihmisiin myönteisesti suhtautuviksi elinikäisiksi oppijoiksi.
Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat
Muita saman alan yrityksiä
Muut käyttäjät katsoivat