Juhlapalvelu Jokela
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Muut sivutoimipaikat
Lähde: Fonecta-konserni
Muistotilaisuudet ja muut juhlat ammattitaidolla
Muistotilaisuustarjoilu
Muistotilaisuusjärjestelyt Jokelan Hautaustoimiston asiakkaille ja kaikenlaiset juhlat muillekin hoitaa tarvittaessa - luotettavasti ja ammattitaidolla - oma pitopalvelumme, Juhlapalvelu Jokela. Tarjolla on monipuolinen valikoima vakiosisältöisiä vaihtoehtoja tai yksilöllisesti asiakkaan toivomusten mukaan laadittu tarjoilusisältö.
Olosuhteista riippuen muistotilaisuus voidaan pitää joko vainajan tai omaisten kodissa, seurakunnan tiloissa tai muissa tarkoitukseen sopivissa tiloissa.
Tavallisimmat tarjoiluvaihtoehdot muistotilaisuudessa ovat:
Kahvitarjoilu (sisältäen kahvit, täytekakut, juhlakranssin, pikkuleivät ja leipäjuuston)
Voileipätarjoilu (sisältäen valmiit hiiva- ja ruisvoileivät, lohen ja savunaudan tai kinkun, maidon, mehun ja kotikaljan; sekä kahvitarjoilun kuten edellä)
Keittotarjoilu (sisältäen lohi- tai lihakeiton, hiiva- ja ruisleivän sekä rieskan, kurkun, tomaatin ja juuston; juomat ja kahvitarjoilun kuten edellä)
Vaativa ruokatarjoilu (paisti, perunat/perunamuusi, kastike, tuoresalaatti; leivät, juomat ja kahvitarjoilu kuten keittotarjoilussa sekä lisäksi jälkiruokakiisseli kermavaahdolla)
Poronkäristys (aito perunamuusi, puolukat, herkkukurkut; leivät, juomat ja kahvitarjoilu kuten edellä)
Karjalanpaisti tai palapaisti (paisti, perunat, puolukkasurvos, herkkukurkut, punajuuret; leivät, juomat ja kahvitarjoilu kuten edellä)
Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat