Keroputaan psykiatrian poliklinikka
Sivutoimipaikka, Lapin hyvinvointialue
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Muut sivutoimipaikat
Näytä kaikki 137...
Lähde: Fonecta-konserni
Yrityskuvaus
Länsi-Pohjan sairaanhoitopiiri palvelee potilaita järjestämällä erikoissairaanhoitoa kuuden jäsenkunnan asukkaille. Tavoitteenamme on edistää alueen ihmisten hyvinvointia tarjoamalla laadukasta, oikein kohdennettua hoitoa potilasta kunnioittaen. Kehitämme osaamistamme ja palveluitamme, jotta voimme tarjota nykyaikaista, asiantuntevaa hoitoa myös tulevaisuudessa. Sairaanhoitopiirin omistajakuntia ovat Kemin ja Tornion kaupungit sekä Keminmaan, Simon, Tervolan ja Ylitornion kunnat.
Kemin ja Tornion psykiatrian poliklinikat vastaavat monipuolisesti ja joustavasti alueen psykiatrisen erikoissairaanhoidon ja kuntoutuksen tarpeeseen. Kemin ja Tornion psykiatrian poliklinikalle tullaan ilman lähetettä tai työterveyshuollon, terveyskeskuksen ja poliklinikan päivystyksen kautta.
Poliklinikat järjestävät myös erilaisia liikuntaryhmiä (muun muassa kuntosali, uimahalli, sähly, keilaus). Tarpeen ja resurssien mukaan järjestetään esimerkiksi masennusta ehkäiseviä ja mielialan hallinnan kursseja ja ryhmiä, joissa on mahdollisuus pohtia asioita yhdessä samanlaisissa tilanteissa olevien ihmisten kanssa.
Keroputaan psykiatrian poliklinikalla Torniossa on päivystys virka-ajan ulkopuolella ja viikonloppuisin.
Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat
Muut käyttäjät katsoivat