GBC Networks Oy
Lähetä viesti yritykselle
Taloustiedot

Liikevaihto

(tuhatta euroa)

Tilikauden tulos

(tuhatta euroa)
2021/052021/112022/112023/11
Liikevaihto (tuhatta euroa)746334683654
Liikevaihdon muutos %2,5%-10,5%2,2%-4,2%
Liiketulos (tuhatta euroa)5749591
Käyttökate %14,2%1,2%17,3%17,5%
Liikevoitto %6,8%1,2%13,9%14%
Tilikauden tulos (tuhatta euroa)49259378
Henkilöstö54
Lähde: Suomen Asiakastieto
Yritystiedot
Virallinen nimi
GBC Networks OyLähde: YTJ
Aputoiminimet
Altomer
GBC Talk More
Global Business CallLähde: YTJ
Yhtiömuoto
OsakeyhtiöLähde: YTJ
Kotipaikka
HelsinkiLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
0,4–1 milj. euroaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
1–4 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialat
Puhelinjärjestelmä (päätoimiala)
Lähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
61900 Muut televiestintäpalvelutLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 23.11.2001
Verohallinnon perustiedot: 23.11.2001
Työnantajarekisteri: 1.4.2003
Kaupparekisteri: 4.12.2001
Arvonlisäverovelvollisuus:
Liiketoiminnasta: 1.10.2001
Lähde: YTJ
Tuote- ja tavaramerkit
Microsoft Teams, Netwise, Aastra, Microsoft, Unify, Freeswitch, Asterisk, Cisco CallManager, Panasonic, Circuit, Mitel, snom
Puhelinjärjestelmä ja operaattoripalvelut

Puhelinjärjestelmä ja VoIP -palveluiden tuottaja vuodesta 2001. GBC Networks Oy on suomalainen palveluoperaattori, joka on osa Somic konsernia.

GBC on erikoistunut tuottamaan monipuolisia telepalveluja yrityksille - olemme innovatiivinen kumppaninne, joka tuottaa modernin tekniikan mahdollistamia palveluita kilpailukykyiseen hintaan.

Tuotamme VoIP- puhelinjärjestelmä ja operaattoripalvelut yhtenä kokonaisuutena. Näin voimme tuottaa jokaisella asiakkaallemme ylläpidetyn, sekä tarpeita vastaavan ratkaisun, johon saadaan liitettyä tavoitettavuuden kannalta oleelliset toiminnallisuudet.

Mikäli tarvitsette modernin ja kustannustehokaan kommunikaatioratkaisun yrityksenne viestintään, otathan yhteyttä. Toteutamme myös white label mallilla ratkaisujamme jäälleenmyytäväksi.

Paljon lisää tietoa löydät uudistuneilta kotisivuiltamme

Yrityksen tarina

Uusi työ on muuttanut puhe ja vaihdepalveluiden tarpeita. Osa yrityksen henkilöstöstä istuu konttorilla ja osa on liikkeessä. Ostaako joku vielä perinteisiä puhelinjärjestelmiä? Kyllä, mutta monelle yritykselle se ei pelkästään riitä. Tarvitaan ratkaisu, jossa jokainen käyttäjä operoi hänelle sopivalla laitteella.

GBC Networksin tuottamat puheratkaisut ovat oikeastaan ns. hybridivaihderatkaisuja, joissa asiakkaan tiloissa ei ole paikallista puhelinkeskusta. Näin voimme tuottaa asiakkaan tarpeita vastaava ratkaisu; olkoon tarve sitten puhelinjärjestelmä konttorille tai mobiilivaihde liikkuvalle henkilöstölle. Oli toimintaympäristönne kumpi tahaansa, voidaan niihin liittää tavoitettavuuden kannalta tarpeelliset ominaisuudet.

GBC Networks avasi oman teleoperaattoritunnuksen alkuvuonna 2015. Tunnuksen myötä voimme tuottaa mobiilivaihderatkaisut jokaiseen suomalaiseen matkaviestinnän operaattoriin. Asiakkaamme voivat siis pitää matkapuhelimet haluamallaan operaattorille, mutta me voimme tuottaa niihin mobiilivaihteen.

Puhepalveluiden tuottamisessa keskeisintä on toimintavarmuuden takaaminen. Tätä varten olemme uudistaneet puhepalvelininfrastruktuuriamme korkean käytettävyyden klusteriratkaisuilla. Samalla on poistettu vanhentuvaa laitteistoa. Jotta pystymme jatkossakin erottautumaan palveluoperaattorina, suuntamme palvelujamme helposti muokattavaksi ja asiakkaan tarpeita vastaaviksi.

Tuomme hyvien kumppaneidemme kautta myös lisäarvopalveluita markkinoille, jotta pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistäkin kokonaisvaltaisemmin. Lue lisää tuotteistamme: https://somic.fi/blogi/mika-on-mobiilivaihde

Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot
Vastuuhenkilöt
Lähde: Kaupparekisteri
Yrityskuvat
Muut käyttäjät katsoivat