Viherpalvelu Martta
Yritystiedot
Virallinen nimi
Viherpalvelu MarttaLähde: YTJ
Yhtiömuoto
Yksityinen elinkeinonharjoittajaLähde: YTJ
Perustamisvuosi
2011Lähde: Fonecta-konserni
Kotipaikka
RovaniemiLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
Ei tiedossaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
1–4 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialat
Puutarhatyöt, pihatyöt (päätoimiala)
Lähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
81300 MaisemanhoitopalvelutLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 1.10.2011
Kaupparekisteri: 11.10.2011
Verohallinnon perustiedot: 27.9.2011
Arvonlisäverovelvollisuus:
Liiketoiminnasta: 1.1.2018
Lähde: YTJ
Tietoa elinkeinonharjoittajasta

Viherpalvelu Martta on perustettu vuonna 2011. Se on yksityinen elinkeinonharjoittaja, jonka kotipaikka on Rovaniemi, ja pääasiallinen toimiala Puutarhatyöt, pihatyöt. 

Taloustietoja ei ole saatavilla viimeisen viiden vuoden ajalta.

Tietojen lähde: Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä (YTJ), Fonecta

Pihatöitä ja -suunnittelua
Rovaniemellä toimiva Viherpalvelu Martta tarjoaa ammattitaitoista apua kotien, yritysten ja julkisten toimijoiden pihatöihin sekä pihojen ja viheralueiden suunnitteluun. Toimin pääsääntöisesti Rovaniemellä ja lähialueilla, sekä Tornion, Kittilän ja Sodankylän alueilla. Kysy lisää!
Pihasuunnittelu
Tarjoan pihasuunnittelun palveluita kaikkina vuodenaikoina Rovaniemen seudulla. Pihasuunnittelu kannattaa tilata ajoissa, jotta kevään koittaessa päästään suoraan istutus- ja somistuspuuhiin! Palveluihini kuuluvat myös viherrakentaminen sekä monipuoliset pihatyöt. Laadin suunnitelmia omakotitalo-, rivitalo- ja mökkipihoihin sekä taloyhtiöille. Pihan yleissuunnitelma (mittasuhteessa 1:100 tai 1:200) sisältää pihan toimintojen, kasvillisuusalueiden ja kulkuväylien suunnittelun. Tarvittaessa teen detaljikuvia esim. istutusalueesta sekä laadin työselostuksen. Voin tehdä pihasuunnitelman koko pihalle tai osalle pihaa, esim. lasten leikkialueelle, perennapenkille tai vaikkapa parvekkeelle. Annan myös henkilökohtaista neuvontaa pihaasi liittyvissä kysymyksissä.
Viherrakentaminen
Viherrakentamisen palveluihini kuuluvat mm. taimien hankinta, istutustyöt sekä uusien nurmikoiden, istutuksien ja muiden viheralueiden rakentaminen. Teen myös pienimuotoisia laatoitustöitä sekä istutusalueiden reunustamistöitä. Olen myös tarvittaessa apunasi viherrakentamistöissä, mikäli haluat hoitaa työt tai osan töistä itse. Piha ja puutarhatöitä tehdään keväästä syksyyn, pihasuunnittelua tarjoan vuoden ympäri.
Monipuolista pihanhoitoa
Pihanhoito sisältää esim. puiden ja pensaiden leikkauksen, pensasaidan leikkauksen, nurmikon leikkuun, lannoituksen, kalkituksen ja rikkaruohojen kitkemisen. Tutustu myös pihasuunnittelun ja viherrakentamisen palveluihini! Lomamatkasi aikana voin hoitaa pihaasi mm. leikkaamalla nurmikkoa ja pitämällä pihan asutun näköisenä. Talven jäljiltä mökkipihasikin saattaa kaivata hoitoa. Hautapaikkoja hoidan yksilöllisen tarpeen mukaan. Hoitosopimus voidaan tehdä kesäkautta koskevaksi tai koko vuodeksi. Voin myös viedä kynttilän/kukan sinulle tärkeänä päivänä haudalle. Halutessasi voin käyntini jälkeen lähettää kuvan hoitamaltani hautapaikalta sähköpostiisi.
Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot
Vastuuhenkilöt
  • Tuula Tilda Maarit Kokko, elinkeinonharjoittaja (10/2011)
Lähde: Kaupparekisteri
Yrityskuvat