Svarcon Oy
Yritystiedot
Virallinen nimi
Svarcon OyLähde: YTJ
Yhtiömuoto
OsakeyhtiöLähde: YTJ
Perustamisvuosi
2014Lähde: Fonecta-konserni
Kotipaikka
TurkuLähde: YTJ
Toimialat
Rakennesuunnittelu (päätoimiala)
Lähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
71123 Rakennetekninen palveluLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 1.1.2015
Verohallinnon perustiedot: 20.1.2015
Kaupparekisteri: 8.1.2015
Arvonlisäverovelvollisuus:
Liiketoiminnasta: 1.1.2015
Lähde: YTJ
Tietoa yhtiöstä

Svarcon Oy on perustettu vuonna 2014. Se on osakeyhtiö, jonka kotipaikka on Turku, ja pääasiallinen toimiala Rakennesuunnittelu. 

Taloustietoja ei ole saatavilla viimeisen viiden vuoden ajalta.

Tietojen lähde: Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä (YTJ), Fonecta

RAKENNUS- JA KIINTEISTÖALAN ASIANTUNTIJASI
Svarcon Oy tuottaa laadukkaita rakennusten kuntotutkimus- ja tarkastuspalveluita sekä palveluja rakentamiseen ja perusparantamiseen liittyvissä kysymyksissä 23 vuoden rakennusalan kokemuksella. Meiltä saat myös maanrakennus- ja kiviainesalan asiantuntijapalveluja.
Toimintamme perustuu palveluihin, jotka suoritetaan luotettavasti, asiantuntevasti ja ehdottoman puolueettomasti. Päämäärämme on kiinteistöjen ja rakennusten teknisen kunnon ammattitaitoinen selvittäminen, arviointi, tarkastus ja tutkiminen antamalla puolueetonta, sekä luotettavaa tietoa kaikille osapuolille.
ASUNTOKAUPAN KUNTOTARKASTUKSET
Kiinteistö-, talo- tai asuntokauppa voi olla yksi elämäsi tärkeimmistä päätöksistä myyjänä tai ostajana, ja siksi on hyvä tehdä kohteen puolueeton kuntokartoitus. Kiinteistöä / taloa on helpompi myydä tai ostaa, kun sen kunto on tiedossa.
Kuntokartoituksessa pyritään selvittämään asunnon ja talon kunto silmämääräisellä tarkastuksella sekä kosteusmittauksien avulla sekä mahdollisten riskien arviointi (KH 90-00394 -suoritusohjeen mukaisesti). Kuntotarkastus antaa paljon puolueetonta tietoa rakennuksen ikääntymiseen liittyvistä korjaus- ja huoltotarpeista. Päämäärämme on kiinteistöjen ja rakennusten teknisen kunnon ammattitaitoinen selvittäminen, arviointi, tarkastus ja tutkiminen antamalla puolueetonta, sekä luotettavaa tietoa kaikille osapuolille.
Kuntotarkastuksen tilaajana voi olla omistaja, ostaja, kiinteistönvälittäjä tai osapuolet yhdessä. Tilauksesta sovitaan aina kirjallisesti.
Kuntotarkastukseen kuluu aikaa kohteesta riippuen n. 2-5 tuntia. Tarkastuksen alussa kuntotarkastaja tekee alkuhaastattelun, jossa selvitetään talon historiaa ja lähtötietoja tarkastukselle sekä käydään läpi kohteeseen liittyvät dokumentit. Tarkastuksen päätteeksi kuntotarkastaja kertoo läsnäolijoille tarkastuksessa tehdyt päähavainnot. Tarkastuksesta tehdään aina kirjallinen raportti.
KOSTEUSTEKNINEN KARTOITUS JA PINTAKOSTEUSMITTAUS
Kosteustekninen kartoitus suoritetaan tyypillisesti pintapuolisesti, aistinvaraisin ja rakennetta rikkomattomin menetelmin. Mittauksilla on tarkoitus selvittää rakenteiden kosteustekninen kunto. Rakennetta rikkomattomalla menetelmällä ei voi havaita rakenteiden sisäisiä piileviä vaurioita, ellei niistä ole tarkastushetkellä kosteudentunnistimella havaittavaa, rakenteiden pinnalle näkyvää tai muulla tavalla aistittavaa viitettä.
Tarvittaessa voidaan suorittaa rakennekosteusmittauksia, jotka mahdollistavat rakenteiden tarkan kosteuspitoisuuden määrittämisen. Rakennekosteusmittaus suoritetaan yleensä porareikämittauksena tai käyttäen näytepalamenetelmää. Epäilyttävissä tapauksissa tuleekin aina tehdä lisäselvityksiä tai kuntotutkimuksia.
Mittauksia suoritetaan sekä pinnalla että rakenteiden sisällä, asiakkaan toiveiden ja tarkkuuden tarpeen mukaisesti.
Asiakkaalle jää selkeä mittausraportti kosteuskartoituksen tuloksesta sekä mahdollisista lisätoimenpiteistä.
Ota yhteyttä sivuillamme olevan yhteydenottolomakkeen kautta!
Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot
Yrityskuvat
Muita saman alan yrityksiä