Hilti Myymälä Vallila
Sivutoimipaikka, Hilti (Suomi) Oy
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Muut sivutoimipaikat
Lähde: Fonecta-konserni
Kumppanisi rakennusalalla
Hilti-konserni on rakennusteollisuuden ammattilaisille koneita, laitteita ja järjestelmiä kehittävä ja markkinoiva kansainvälinen, alansa johtava yritys. Hilti toimii 120 maassa ja sen palveluksessa on yli 19 000 työntekijää. Olemme kansainvälinen perheyritys, jonka strategian perusta ovat ihmiset. Hilti on toiminut Suomessa vuodesta 1959 lähtien ja aina vuoteen 1991 saakka nimen Oy Martor Ab alla, kunnes nimemme vaihtui Hilti (Suomi) Oy:ksi.
Tällä hetkellä työllistämme Suomessa yli 200 henkilöä ja olemme niin myynnin ammatillaisia, insinöörejä kuin liiketoiminnan tukittehtävissä toimivia asiantuntijoita. Pääkonttorimme sijaitsee Espoon Keilarannassa, mutta olemme edustettuina koko Suomen alueella laajan myyntiedustajiston, 8 eri myymälän, verkkokaupan ja asiakaspalvelun kautta.
Intohimomme on osaamisen jatkuva kehittäminen ja tiimityö. Toimitaamme ohjaavat vahvat arvot: rehellisyys, tiimityö, oikeudenmukaisuus ja rohkeus kohdata muutokset. Tuotteemme, palvelumme, ohjelmistomme ja mobiilisovelluksemme lisäävät tuottavuutta, parantavat työturvallisuutta sekä luovat selkeää lisäarvoa asiakkaidemme liiketoiminnalle. Hilti arvostaa moniarvoisen työvoiman tuomaa lisäarvoa organisaatiossamme. Kaikki työntekijät ovat vastuussa moniarvoisuuden edistämisestä työpaikalla.Vaikka toimimme perinteisellä toimialalla olemme moderni yritys ja tarjoamme sinulle mahdollisuutta kehittyä kanssamme. Kasvamme jatkuvasti ja tarvitsemme lisää uusia kehitettäviä kykyjä sekä ilmiomäisiä ammattilaisia!
Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat
Muita saman alan yrityksiä
Muut käyttäjät katsoivat