Kova Rakennus Oy
Taloustiedot

Liikevaihto

(tuhatta euroa)

Tilikauden tulos

(tuhatta euroa)
2021/122022/12
Liikevaihto (tuhatta euroa)94421
Liikevaihdon muutos %385,2%
Liiketulos (tuhatta euroa)-3931
Käyttökate %-40,4%7,6%
Liikevoitto %-41,5%7,4%
Tilikauden tulos (tuhatta euroa)-3828
Henkilöstö22
Lähde: Suomen Asiakastieto
Yritystiedot
Virallinen nimi
Kova Rakennus OyLähde: YTJ
Yhtiömuoto
OsakeyhtiöLähde: YTJ
Perustamisvuosi
2020Lähde: Fonecta-konserni
Kotipaikka
LappeenrantaLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
0,4–1 milj. euroaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
1–4 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialat
Rakennusliike (päätoimiala)
Lähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
41200 Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminenLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 8.12.2020
Verohallinnon perustiedot: 18.12.2020
Työnantajarekisteri: 10.1.2022
Kaupparekisteri: 18.12.2020
Arvonlisäverovelvollisuus:
Liiketoiminnasta: 8.12.2020
Lähde: YTJ
Tietoa yhtiöstä

Kova Rakennus Oy on perustettu vuonna 2020. Se on osakeyhtiö, jonka kotipaikka on Lappeenranta, ja pääasiallinen toimiala Rakennusliike. 

Yhtiön Kova Rakennus Oy liikevaihto oli 421 tuhatta ja tilikauden tulos 28 tuhatta. Liikevaihto nousi 385,2%. Liikevoittoprosentti oli 7,4%. Tiedot perustuvat yhtiön viimeisimpään tilinpäätökseen vuodelta 2022.

12/2022 päättyneellä tilikaudella yhtiöllä oli 2 työntekijää. Työntekijämäärä pysyi samana verrattuna edelliseen tilikauteen.

Tietojen lähde: Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä (YTJ), Fonecta, Suomen Asiakastieto

Kovaa rakennusalan kokemusta!
Kova Rakennus Oy on rakennusalan rautainen ammattilainen Lappeenrannassa. Meiltä hoituu käden käänteessä erilaiset ja myös haasteellisimmatkin rakennusalan työt. Osaamisalaamme kuuluvat kaikki rakennusalan perustyöt, erityisesti kattotyöt, perustustyöt ja ikkunoiden ja ovien asentaminen. Vahvuuksiamme ovat monipuolinen kokemus rakennusalan eri tehtävistä ja halu oppia uutta. Koulutamme jatkuvasti itseämme ja kehitämme toimintaamme nykyaikaisia mentelmiä ja laitteita hyödyntäen. Työntekijöillämme on kaikki rakennusalalla tarvittavat luvat ja kortit.
Palvelemme niin yksityisasiakkaita kuin taloyhtiöitäkin, sekä teemme mielellämme myös alihankintatöitä muille rakennusalan yrityksille. Ota yhteyttä, kun tarvitset luotettavaa ja monipuolista rakennusalan ammattilaista!
Kattotyöt
Teemme kattotyöt "avaimet käteen" -palveluna. Kattotuotteet toimittaa 40 vuoden kokemuksella suomalainen METEHE Oy. Pyydä ilmainen kartoituskäynti!
Perustukset ja valut
Yksi päätoimialaamme ovat perustukset sekä lämpöeristetyt teräsbetonirakenteet. Käytämme itse kehittämäämme muottielementtijärjestelmää, joka nopeuttaa työtä ja takaa aina mittatarkan lopputuloksen. Menetelmä pystyy kilpailemaan hinnassa ja nopeudessa kaikkien markkinoilla olevien vaihtoehtojen kanssa. Teemme perustuksia myös perinteisillä menetelmillä. Pyydä tarjous!
Ovi- ja ikkuna-asennukset
Olemme asentaneet ikkunoita ja ovia sekä teollisuuskohteisiin että pienempiin kohteisiin. Edustamme suomalaisia, laadukkaita ja energiatehokkaita Lammin ikkunoita ja ovia, jotka sopivat niin uudisrakentamiseen kuin remontointiin. Meiltä saat ikkunat ja ovet "avaimet käteen" -palveluna. Pyydä tarjous!
Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot
Yrityskuvat