Perustava Oulu
Sivutoimipaikka, Perustava Oy
Lähetä viesti yritykselle
Toimipaikat
Ketju
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Muut sivutoimipaikat
Näytä kaikki 13...
Lähde: Fonecta-konserni
Perustava Oulu | Perustukset kaikkiin hankkeisiin

Perustava Oy on Suomen suurin betoniperustusten suunnittelija ja urakoitsija. Yritys on perustettu vuonna 2007 Orimattilassa ja 13 vuoden aikana toiminta on laajentunut koko koko Suomen alueelle.

Perustava Oy työllistää tällä hetkellä 250 rakennusalan ammattilaista. Asiakkaitamme ovat yksityiset rakentajat, talotoimittajat ja rakennusliikkeet ympäri Suomen.

Perustavan kokonaispalvelu koostuu optimoidusta perustusten suunnittelusta ja ammattitaitoisesta toteutuksesta. Toimitukseemme sisältyy vakiona perustussuunnittelu, tarvittaessa myös päärakennesuunnittelu sekä mahdolliset työmaa- ja virastokäynnit.

Täyden palvelun talon palveluihin kuuluvat mm. maaperätutkimus, suunnittelu, maanrakennus, perustukset ja paalutus. Tämän lisäksi teemme väestönsuojat, tukimuurit, kellarit ja betonirungot.

Perustava Oy kuuluu Perustava-konserniin. Muita konsernin yhtiöitä ovat betonielementtirakentamisen ammattilainen Norelcom Oy sekä Lammilla betonielementtejä ja betonirunkoisia toimitiloja valmistava Perustava Elementti Oy.

www.perustava.fi

Geopalvelut

Perustavan pohjatutkimus kattaa alleen kaiken, mitä rakentaja tarvitsee. Pohjatutkimuksessa tontin pintavaaituksen kautta mitataan tontin korkeuskäyrät ja sen jälkeen tontille merkitään kairauspisteet. Perustavan pohjatutkimukseen on aina sisällytettynä kairauspistekartta, kairausdiagrammit sekä maanäytesarja. Varsinaiset kairaukset toteutetaan joko paino-tai puristin-heijarikairauksina ja paalutettavilla tonteilla pystymme tekemään myös siipikairauksia.

https://www.perustava.fi/ammattilaiset/geopalvelut

Suunnittelu

Perustava on tullut tunnetuksi vahvasta suunnitteluosaamisesta. Perustusten rakennesuunnittelu on oleellinen osa perustustoimitusta. Suunnittelun ja urakoinnin yhdistäminen takaa hankkeelle saumattoman kokonaisuuden ja järkevimmän mahdollisen perustusratkaisun.

Perustava toimii valtakunnallisesti, mutta paikallisesti. Tunnemme paitsi määräykset ja paikalliset viranomaisvaatimukset. Optimoimme aina parhaat perustusratkaisut ja hoidamme viranomaisdokumentit kuntoon tehokkaasti. Mitä vähemmän projektissa on toimijoita ja urakkarajoja, sitä selkeämpää vastuunjako ja aikatauluttaminen ovat.

* Perustussuunnittelu

* Elementtisuunnittelu

* Päärakennesuunnittelu

* Pohjarakennesuunnittelu

https://www.perustava.fi/ammattilaiset/suunnittelu

Maarakennus

Perustava tarjoaa perustusten lisäksi maa-ja pohjarakentamisen palvelut tällä hetkellä Heinolasta Helsinkiin. Maarakennus osana kokonaisurakkaa vähentää hankkeen urakkarajoja, selkiyttää aikatauluja ja kustannuksia sekä tuo helpotusta työmaan johtamiseen.

Maarakennusurakkaan kuuluu tällöin sovitun mukaisesti materiaalien ja töiden lisäksi mm.

* tontin raivaus ja maiden poisajo

* pohjan kaivuutyöt

* sisä- ja ulkopuoliset täytöt

* ulkopuoliset LVIS-työt

* routaeristykset

* pintamaiden tasaukset

https://www.perustava.fi/ammattilaiset/maarakennus

Paalutus

Osana perustustoimitusta suunnittelemme ja toteutamme paalutuksen kokonaispalveluna. Kaikki käyttämämme teräspaalut ovat CE-merkittyä korkeaa laatua. Teräsputkipaalut ovat perinteisiä betonipaaluja kevyempiä ja aiheuttavat siksi vähemmän tärinähaittaa. Teräspaalut soveltuvat käytettäväksi isoon ja pieneen rakentamiseen, myös ahtaimmille kaupunkitonteille.

https://www.perustava.fi/ammattilaiset/paalutus

Perustukset

Perustusten teko on rakentamisen kriittisimpiä vaiheita. Perustavan visio onkin toimia hankkeen halutuimpana kumppanina ja auttaa rakentavaa asiakasta löytämään kullekin tontille ja rakennukselle mahdollisimman järkevä ja kustannustehokas tapa toteuttaa perustus. Paras lopputulos syntyy kun pääsemme mukaan projektiin jo arkkitehtisuunnittelua tehtäessä.

Suunnittelu sisältyy lähtökohtaisesti aina perustustoimitukseen. Asiakas saa rahanarvoisen hyödyn Perustavan suunnitteluosaamisesta, joten perustusten rakennesuunnittelua ei kannata teettää erikseen kolmannella osapuolella. Esimerkiksi paalumäärä voidaan paikallavaletuissa perustuksissa optimoida, samoin järkevällä suunnittelulla voidaan välttää ylimääräiset välipumppaamot kaupunkitonteilla.

Paikalla valettu betoniperustus on nopea, kustannustehokas ja kerralla valmis. Sen päälle on helppo lähteä rakentamaan. Pyrimme aina siihen, että urakkarajat ovat selkeitä ja huolehdimme, että hanke pysyy aikataulussa. Hallitsemme logistiikkaa Muotti-järjestelmällä, johon myös dokumentoimme tehdyn työn ja käytetyt materiaalit. Asiakas saa käyttöön saman järjestelmän, mitä työnjohtajamme ja asentajamme käyttävät.

https://www.perustava.fi/ammattilaiset/perustukset

Kellariperustukset

Kaupungistumiskehityksen seurauksena yhdyskuntarakenteet tiivistyvät. Vanhoilla asuinalueilla takapihoja lohkotaan "kirvesvarsitonteiksi" ja rakentamattomaksi jääneitä jyrkänteitä kaavoitetaan asuttavaksi. Hyviä rakentamiskelpoisia tasamaan tontteja on entistä vaikeampi löytää etenkin kasvukeskuksista. Rinnetontille tarvitaan lähes poikkeuksetta kellarikerros.

Perustava on vastannut kasvaneeseen kellariperustusten kysyntään omalla elementtituotannolla. Perustavan elementtitehdas sijaitsee Hämeenlinnan Lammilla kolmen päämarkkina-alueen keskellä, hyvien kulkuyhteyksien päässä.

https://www.perustava.fi/ammattilaiset/kellariperustukset

Väestönsuojat

Perustavan väestönsuoja sisältö

- Väestönsuojan perustus-ja rakennesuunnittelu

- Maaperän vaatima perustus

- Tarvittaessa lattialaatta (raakavalu)

- Seinät ja holvi (300 mm...500 mm)

- Sisäänkäynnin yläpuolen sortumalaatta

https://www.perustava.fi/ammattilaiset/vaestonsuojat

Betonielementit ja kivirungot

Valmistamme rakennekuvien mukaan rakennusten betonielementit Perustava Elementin tehtaalla Lammilla. Lisäksi toimitamme kokonaisia kivirunkoja suunniteltuna, valmistettuna ja perustuksineen asennettuna.

Toimitamme rakentaville asiakkaillemme korkealaatuisia ja mittatarkkoja betonielementtejä asiakkaan omilla suunnitelmilla mm. kerrostaloihin. Elementtitehtaan kapasiteetti on n. 50 000 m² vuodessa.

* Anturat, sokkelit, pilarit, palkit (pois lukien jännitetyt)

* Seinä-ja väliseinäelementit (kylmät ja lämpimät)

* Parveke-elementit

* Massiivilaatat ja porraslaatat

Perustavan kestävä kivirunko on kokonaistoimitus. Se sisältää kohteen perustus-ja elementtisuunnittelun, perustusten teon sekä betonielementtien valmistuksen, kuljetuksen ja asennuksen.* Hallit ja toimitilat

* Omakoti-ja paritalot

* Luhti-ja rivitalot

* Pienkerrostalot

* Hoivatilat, koulut, päiväkodit

https://www.perustava.fi/ammattilaiset/betonielementit-ja-kivirungot

Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat
Lisäyhteystiedot