Veljekset Olkinuora Avoin yhtiö
Yritystiedot
Virallinen nimi
Veljekset Olkinuora Avoin yhtiöLähde: YTJ
Yhtiömuoto
Avoin yhtiöLähde: YTJ
Perustamisvuosi
2005Lähde: Fonecta-konserni
Kotipaikka
HämeenlinnaLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
Ei tiedossaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
1–4 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialat
Rakennusliike (päätoimiala)
Lähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
41200 Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminenLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 24.1.2005
Kaupparekisteri: 3.2.2005
Verohallinnon perustiedot: 31.1.2005
Arvonlisäverovelvollisuus:
Liiketoiminnasta: 21.1.2005
Lähde: YTJ
Tietoa yhtiöstä

Veljekset Olkinuora Avoin yhtiö on perustettu vuonna 2005. Se on avoin yhtiö, jonka kotipaikka on Hämeenlinna, ja pääasiallinen toimiala Rakennusliike. 

Taloustietoja ei ole saatavilla viimeisen viiden vuoden ajalta.

Tietojen lähde: Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä (YTJ), Fonecta

Yrityskuvaus
Veljekset Olkinuoralta saat kattavat rakennussaneeraukset Hämeenlinnan seudulla. Tuotamme laadukkaat huoneistoremontit, kylpyhuoneremontit sekä lattiaremontit. Rakennusliikkeemme palvelee yhtä lailla yksityisiä kotitalouksia sekä yrityksiä ja yhdistyksiä. Olemme kaikilla rakentamisen ja saneerauksen osa-alueilla toimiva yritys. Mikäli uuden talon osto on ajankohtainen, jätä saneeraus meidän huoleksemme, perustuksesta kattoon! Ota yhteyttä meihin ja pyydä tarjous, kun tarvitset kokenutta ja luotettavaa toimijaa rakennusalalla.
Kylpyhuoneremontit ja muut kosteiden tilojen remontit
Teemme kylpyhuone- ja wc-tilat suunnittelusta toteutukseen. Palvelumme kattavat kaiken remontin alusta loppuun ja pitävät sisällään esimerkiksi suojauksen, vesieristyksen, kaakeloinnin, kalusteasennuksen ja lopputarkastuksen. Teemme niin yritysten, pientalojen, huoneistojen kuin talonyhtiöidenkin kylpyhuone-, sauna-, kodinhoitohuone- ja wc-tilojen remontit. Meiltä löytyy myös VTT:n myöntämät märkätilojen käsittelijän sertifikaatit.
Huoneistoremontit
Toteutamme kotisi tai yrityksesi saneerauksen laadulla ja tarkkuudella. Olipa kyseessä sitten laajempi huoneiston pintojen remontti tai vain pienempi ehostus esimerkiksi asunnon myyntiä varten, teemme remonttisi aina huolellisesti ja kilpailukykyiseen hintaan. Suunnittelemme kaikki remonttisi yhdessä kanssasi, ja saat aina kirjallisen sopimuksen, jotta tiedät tarkkaan, mistä on sovittu.
Palveluihimme kuuluvat muun muassa kalusteasennukset, keittiöremontit, maalaustyöt, ovien ja karmien asennukset, portaiden pinnoitukset, sisäkattotyöt ja tapetoinnit. Ota yhteyttä ja kysy lisää kattavasta palveluvalikoimastamme!
Lattiatyöt
Tarjoamme kattavat remontit kaikentyyppisille pinnoille. Saatavilla ovat muun muassa parkettityöt, laminaattiasennus, puulattiatyöt ja kaikenlaiset sävytykset. Käytämme työssämme laadukkaita kotimaisia materiaaleja, joilla varmistetaan laadukas lopputulos.
Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot
Vastuuhenkilöt
  • Harri Ville Ilmari Olkinuora, yhtiömies (2/2005)
  • Jarmo Heikki Juhani Olkinuora, yhtiömies (2/2005)
Lähde: Kaupparekisteri
Nimenkirjoituslauseke

Yhtiömies yksin

Lähde: Kaupparekisteri
Yrityskuvat