Imatran Lasiliike
Su-Ve Oy
Taloustiedot

Liikevaihto

(tuhatta euroa)

Tilikauden tulos

(tuhatta euroa)
2020/082021/082022/082023/08
Liikevaihto (tuhatta euroa)300371364299
Liikevaihdon muutos %-14,5%23,7%-1,9%-17,9%
Liiketulos (tuhatta euroa)-291059
Käyttökate %-8,7%5,6%3,4%4,3%
Liikevoitto %-9,4%2,7%1,3%3%
Tilikauden tulos (tuhatta euroa)-29959
Henkilöstö212
Lähde: Suomen Asiakastieto
Yritystiedot
Virallinen nimi
Su-Ve OyLähde: YTJ
Aputoiminimet
Etelä-Karjalan Rautakauppa
Imatran Lasiliike ja TuulilasiCenter
Suomalainen Verkkokauppa
Suomen Lasitukku
Suomen VerkkorautakauppaLähde: YTJ
Yhtiömuoto
OsakeyhtiöLähde: YTJ
Kotipaikka
ImatraLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
0,2–0,4 milj. euroaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
1–4 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialat
Rakentamisen tukkuliike (päätoimiala)
Lähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
46741 Työkalu- ja tarviketukkukauppaLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 6.10.2014
Verohallinnon perustiedot: 3.11.2014
Työnantajarekisteri: 1.3.2016
Kaupparekisteri: 27.10.2014
Arvonlisäverovelvollisuus:
Liiketoiminnasta: 1.10.2014
Lähde: YTJ
Tuote- ja tavaramerkit
Lukkan, Häfele, Steelpro, Q-Railing, Timgrei, Saint-Gobain, GLASSDRIVE, Apollo kaihdin
Palveleva lasialan ammattilainen

Tuulilasit ja tuulilasin korjaukset. Lukkan terassilasit ja liukulasit.

Kaikki lasialan tuotteet ja palvelut ammattitaidolla.

  • Lasikaiteet, alumiinilasikaiteet ja kokolasikaiteet.
  • Alumiinirunko terassit. Alumiinirunko ja kattovasat mitoitetan aina kohteen vaatimuksien mukaisesti. Kaikki alumiinirunko tuotteet ovat pulverimaalattua alumiinia. Kestävät suomen olosuhteita ja ovat täysin huoltovapaita.
  • Keittiön välitilanlasit. Keittiön välitilan lasi voi olla kirkasta, värillistä välitilan lasia tai maalattua välitilanlasia. Optiwhite-laseja (ei lasille niin paljon ominaista vihreyttä lasissa) käytetään, kun halutaan optimaalinen väritoisto keittiön välitilanlasissa.
  • Lasikatto - Kattolasit. Kattolasina käytetään yleensä 8mm paksua karkaistua turvalasia. Kattolasien kattovasojen jänneväli on oltava alle 1000mm. Lasikatto joka on valmistettu 8mm karkaistulla turvalasilla kestää miehen painon kävellä kattolasi päällä.
  • Lasiterassit - Lasitettu terassi. Lasitetulla terassilla voit pitää terassisi puhtaana pölyltä, sateelta ja melulta. Liukulasija on pystypuitteellisia ja pystypuitteettomia malleja joilla muodostat useasta elementistä koostuvan lasituksen yhtenäiseksi lasiseinäksi.
  • Saunan lasiseinät - Lasiseinä saunaan. Saunan lasiseinät kuuluvat mittatilaus tuotteisiimme. Saunanlasiseinät valmistetaan aina asiakkaan omien toiveiden ja mittojen mukaan turvallisesta ja kestävästä karkaistusta CE-laatuvaatimukset täyttävästä turvalasista.
  • Terassilasit - Liukulasit. Terassin liukulaseilla varustetulla terassilla voit pitää terassisi puhtaana pölyltä, sateelta ja melulta. Liukulasit on varustettu harjatiivisteellä, joka muodostaa useasta elementistä koostuvan lasituksen yhtenäiseksi tiiviiksi seinäksi.
  • Tilanjako-ovet - Liukuva lasiovi. Lasiset liukuovet / tilanjako-ovet valmistetaan aina mittatilaustyönä asiakkaan antamien mittojen mukaisesti. Lasiliukuovijärjestelmällä voidaan tehdä näyttäviä kokonaisuuksia.
  • Palveluluukut - Palveluluukku. Valmistamme asiakaspalveluluukkuja. Normaali tasolaseista ja turvalaseista valmistamme nopealla aikatalulla kevyet ja toimintavarmat asiakaspalveluluukkut. Asiakaspalveluluukut voidaan varustaa tarvittaessa avain lukoilla.
  • Peililiukuovet - Liukuva peiliovi. Peililiukuovet suunnitellaan aina yksilöllisesti tilan vaatimusten mukaisesti. Viimeistellyt tekniset yksityiskohdat ja laatu takaa miellyttävän käyttökokemuksen.
  • Takan eduslasit - Kipinäsuoja. Tyylikäs, nykyaikainen, kestävä lasista valmistettu takan eduslasi. Sisusta kestävällä ja paloturvallisella takan eduslasilla, Nykyaikainen takan eduslasi sulautuu sisutukseen ja jättää lattiapinna osittain näkymään lasin läpi.
  • Lasiseinä - Lasinen jakoseinä. Kiinteällä lasiseinällä saat rakennettua avaran ja yhtenäisen tilan. Tilanjakomateriaalina lasi lisää rakennuksen arvoa ja luo kauniin yhtenäisen ilmeen.
  • Suihkuseinä - Suihkuseinät. Suihkuseinät mittatilauksesta haluttujen mittojen mukaan valmistettuna. Nykyaikainen suihkuseinä, tyylikäs tilanjakaja ja roiskesuoja. Suihkuseinä on yksi kylpyhuoneesi tärkeistä sisustuselementeistä.

  • Huoltovapaat energiatehokkaat pvc-ikkunat. Muoviikkunat ainutlaatuisine muotoiluneen säilyttävät lämmön kodissäsi ja kaunistavat sen sisätiloja. Laaja valikoima mikroilmastointeja, luovat miellyttävän mikroilmaston tiloihinne. Genren klassikko kaikissa järjestelmissä. Tyylikkäällä profiililla S 8000 IQ on korostunut klassiset linjat ja pehmeät ääriviivat. Profiilin kokoonpanoleveyden 74mm ansiosta vastaa se kaikkiin vaatimuksiin rakennustyömailla, joissa käytetään suuria ikkunarakenteita, korkeaa kestävyyskerrointa. Järjestelmä S 8000 IQ on valmistettu kuusikammioisena, jotta voitaisiin taata hyvä lämmönsiirron vastuksen kerroin. Pvc-ikkununoita saa myös kiinteinä malleina joita ei voi aukaista.

( Lasialan tuotteet - Lasituslistat - Lasitiivisteet - Lasihelat - Lasi saranat - Vedinnupit )

  • Lasien ja lasituotteiden mittaus- ja asennuspalvelut lasiliike Imatra. Tarvittaessa myös suunnittelupalvelu

  • Ajoneuvojen ilmastointihuollot - Auton ilmastointihuolto. Huollamme autosi ilmastointilaitteen ammattitaidolla. Ilmastointihuolloissa käytämme Bosch ACS 511 ilmastointihuoltolaitetta. Meillä myös vuodontestaukset onnistuu, typpikaasu vuototestaus laitteistolla. Ilmastointihuolto Imatra, Rautjärvi, Ruokolahti ja Puumala

  • Tuulilasin vaihto ja tuulilasinkorjaus palvelut - Tuulilasien vaihdot. Vaihdamme ja korjaamme tuulilaseja, takalaseja sekä työkoneidenlaseja. Käytämme Saint-Gobain Sekuritin ”Alkuperäisiä varaosia”. Joka toinen Euroopassa valmistettu auto on varustettu Saint-Gobain Sekurit laseilla. Tuulilasin vaihto ja tuulilasin korjaus Imatra, Rautjärvi, Simpele, Ruokolahti ja Puumala.

Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot
Yrityskuvat