Karhunpesä - Bear's Den
Sivutoimipaikka, Lapland Safaris
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Muut sivutoimipaikat
  • Poropirtti
    Ounasjoen Itäpuolentie 1049, 96900 Saarenkylä
  • Villa Maria
    Nivankyläntie 134, 96100 Rovaniemi
Lähde: Fonecta-konserni
Autenttisia pohjoisen elämyksiä vuodesta 1982
https://www.laplandsafaris.com/fi/ammattilaisille/tilausravintolammeLapin luonto on tiimimme herkin jäsen. Noudatamme kestävän kehityksen periaatteita ja mitoitamme kaikki aktiviteettimme luontoa huomioiden. Opastamme vieraitamme kunnioittamaan luontoa ja lähestymään sitä lappilaiseen tapaan – luonnon ehdoilla.
Me Lapland Safariksella olemme lappilaiseen luonnon ja elämäntavan asiantuntijoita. 1982 olemme tarjonneet lapinmatkaajille ainutlaatuisia luontoaktiviteetteja sekä ikimuistoisia matkakokemuksia. Toimintamme ytimessä on aito, lappilainen kulttuuri. Inspiroidumme paikallisesta historiasta sekä lappilaisuudesta, jota kohtaamme päivittäin. Legendat ja tarinat, jotka kietoutuvat lappilaisuuden ympärille, muodostavat pohjan myös asiakkaillemme tarjottaville elämyksille.
Ravintolat & Catering-palvelut
Catering-pitopalvelumme valmistaa ja toimittaa korkealaatuisia ruokapalveluita erikokoisille ryhmille yli kymmenen vuoden kokemuksella. Erikoisuutemme on tarjota ruokailuelämyksiä luonnossa kaikkina vuodenaikoina. Kattava kuljetuskalustomme mahdollistaa aterioiden toimittamisen Rovaniemen ja sen lähiympäristöön kohteisiin. Käytämme aitoja ja luonnollisia lappilaisia raaka-aineita – kaunis kattaus ja osaava henkilökunta viimeistelevät elämyksellisen tilaisuuden. Järjestämme tilauskohteissamme (Karhunpesä, Poropirtti Kotisaari, Turkismetsästäjän kota, jne.) ammattitaidolla illallisia ja muita juhlatilaisuuksia, kuten häitä ja erilaisia yritysten tilaisuuksia. Lapland Safaris on Suomen vanhin ja suurin luontoelämysten toimittaja. Lounaaseen tai illalliseen on mahdollista yhdistää esimerkiksi jokivenekuljetus tai moottorikelkkasafari.
Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat
Muita saman alan yrityksiä
Muut käyttäjät katsoivat