Ravintola Isä Camillo
Ravintolamestarit Oy
Toimipaikat
Sivutoimipaikat
Lähde: Fonecta-konserni
Taloustiedot

Liikevaihto

(miljoonaa euroa)

Tilikauden tulos

(tuhatta euroa)
2019/072020/122021/122022/12
Liikevaihto (tuhatta euroa)2685476945305780
Liikevaihdon muutos %-4%25,4%34,6%27,6%
Liiketulos (tuhatta euroa)-3057410
Käyttökate %1,1%3,2%4,6%2,4%
Liikevoitto %-1,1%0,1%1,6%0,2%
Tilikauden tulos (tuhatta euroa)-17-1254-5
Henkilöstö40514760
Lähde: Suomen Asiakastieto
Yritystiedot
Virallinen nimi
Ravintolamestarit OyLähde: YTJ
Rinnakkais­toiminimet
Restaurangmästaren Ab
Restaurant Masters LtdLähde: YTJ
Aputoiminimet
Kuopiolainen baari Pannuhuone
Kuopiolainen Ravintola Intro
Kuopiolainen Ravintola Tori
Kuopion Komediafestivaali
Makumestarit Näytä kaikki 12...Lähde: YTJ
Yhtiömuoto
OsakeyhtiöLähde: YTJ
Perustamisvuosi
1998Lähde: Fonecta-konserni
Kotipaikka
KuopioLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
2–10 milj. euroaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
50–99 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
56101 RavintolatLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 1.4.1998
Verohallinnon perustiedot: 11.3.1998
Työnantajarekisteri: 1.4.1998
Kaupparekisteri: 16.2.1998
Arvonlisäverovelvollisuus:
Liiketoiminnasta: 1.12.1997
Lähde: YTJ
Tietoa yhtiöstä

Ravintola Isä Camillo on perustettu vuonna 1998. Se on osakeyhtiö, jonka kotipaikka on Kuopio, ja pääasiallinen toimiala Ravintola. Yhtiön toimitusjohtaja on Eeva Kristiina Mertanen.

Viralliselta nimeltään yhtiö on Ravintolamestarit Oy.

Yhtiön Ravintola Isä Camillo liikevaihto oli 5,78 miljoonaa ja tilikauden tulos -5 tuhatta. Liikevaihto nousi 27,6%. Liikevoittoprosentti oli 0,2%. Tiedot perustuvat yhtiön viimeisimpään tilinpäätökseen vuodelta 2022.

12/2022 päättyneellä tilikaudella yhtiöllä oli 60 työntekijää. Työntekijämäärä kasvoi 27,7% edelliseltä tilikaudelta.

Tietojen lähde: Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä (YTJ), Fonecta, Kaupparekisteri, Suomen Asiakastieto

Taivaallisia makuelämyksiä

Ravintola Isä Camillon ruoka on tehty kolmelle gastronomiselle sesongille. Syksyllä herkutellaan kauden sienillä, juureksilla ja kalalla. Talvella kaikki lämpimät ja syvät maut saavat pääroolin. Myös viinit hehkuvat täyteläisyyttä.Keväällä ruokalista paitsi kevenee, myös vihreys ja grilli saavat suuremman roolin. Viinit kuplivat kesässä ja rosevinit nostetaan pöytään. Kesällä vieraamme viihtytvät myös ulkona komealla Patiollamme.

Isä Camillon ruoka on mutkatonta ja maukasta. Keittiössä kunnioitetaan eurooppalaista ruokaperinnettä ja korkealuokkaisia raaka-aineita. Jokaisessa annoksessa maistuu kokin ammattitaito. Ruokaa tehdään ja vieraita palvellaan sydämellä, tunteella ja taidolla!

Tee varaus ja tule herkuttelemaan!

Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot
Vastuuhenkilöt
Lähde: Kaupparekisteri
Yrityskuvat
Muita saman alan yrityksiä