Hsp Oy Ab
Oy Hsp Partners Ab
Taloustiedot

Tilikauden tulos

(tuhatta euroa)
2019/122020/122021/122022/12
Liikevaihto (tuhatta euroa)
Liikevaihdon muutos %
Liiketulos (tuhatta euroa)-4-5-5-17
Käyttökate %
Liikevoitto %
Tilikauden tulos (tuhatta euroa)17171711
Henkilöstö0000
Lähde: Suomen Asiakastieto
Yritystiedot
Virallinen nimi
Oy HSP Partners AbLähde: YTJ
Yhtiömuoto
OsakeyhtiöLähde: YTJ
Perustamisvuosi
1998Lähde: Fonecta-konserni
Kotipaikka
HelsinkiLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
Ei tiedossaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
1–4 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
70100 Pääkonttorien toimintaLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 22.2.1999
Verohallinnon perustiedot: 3.11.1998
Kaupparekisteri: 11.12.1998 Lähde: YTJ
Tietoa yhtiöstä

Hsp Oy Ab on perustettu vuonna 1998. Se on osakeyhtiö, jonka kotipaikka on Helsinki, ja pääasiallinen toimiala Ravintolakoneet, suurkeittiökoneet ja tarvikkeet. 

Viralliselta nimeltään yhtiö on Oy Hsp Partners Ab.

Tietojen lähde: Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä (YTJ), Fonecta

Ideoita ja intohimoa jo vuodesta 1913
E.Ahlström Oy on ravintola-alan ammattilaisia palveleva liike, jonka historia juontaa juurensa yli 100 vuoden taakse. Toimintamme perustuu asiakkaidemme toimia helpottavien ratkaisujen, laadukkaiden tuotteiden ja palveluiden tarjontaan. Näin asiakkaamme voivat huoletta keskittyä omaan liiketoimintaansa. Tavoitteenamme on tuottaa loppuasiakkaalle upeita ravintolaelämyksiä kauniin kattauksen ja harmonisen sisustuksen avulla.

Tuotevalikoimastamme löydät ammattikeittiöiden pienvälineet, kattaustarvikkeet, ravintolakalusteet, somisteet ja työvaatteet – käytännössä lähes kaiken mitä HoReCa-alan yritykset tarvitsevat. Edustamme Suomessa n. 200 ammattilaisille suunnattua eurooppalaista brändiä. Mukana on myös kattava joukko suomalaisia huippumerkkejä. Tarjoamamme tuotteet soveltuvat ammattikäyttöön kuten ammattikeittiöihin tai julkitiloihin.

Palvelujamme hyödyntävät sekä pienet että suuret toimijat. Hotellien, ravintoloiden ja kahviloiden lisäksi asiakkainamme on laaja joukko julkisen sektorin ruokapalveluja tuottavia yksiköitä, kuten päiväkoteja, kouluja, palvelutaloja ja sairaaloita ja muita toimitiloja.

Toimintaamme ohjaa yrityksemme arvot: -Aito kumppanuus Rehellisyys asiakkaita, päämiehiä ja henkilökuntaa kohtaan synnyttää aitoa, pitkäaikaista ja kestävää kumppanuutta jonka varaan kestävää ja kehittyvää liiketoimintaa on mielekästä rakentaa. -Toiminnan jatkuva kehittäminen Kehitämme toimintaamme jatkuvasti vastaamaan asiakkaidemme ja toimintaympäristön muuttuvia tarpeita. Koko henkilöstöllämme on mahdollisuus kehittää sekä kehittyä alan ammattilaisena. -Vastuullisuus Kannamme vastuun tekemisistämme sekä yksilönä että työyhteisönä. Toimimme yrityksenä vastuullisesti myös ympäristöä kohtaan ja kannamme yhteiskuntavastuumme.

Henkilökunnallamme on vahva kokemus alan tehtävistä - me tiedämme, miten keittiö toimii ja mitä siinä työssä tarvitaan. Huippuporukassamme on loistava sekoitus osaamista tukkukaupasta, horeca-alasta sekä julkisen sektorin ruokapalveluista.
Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot
Vastuuhenkilöt
Lähde: Kaupparekisteri
Yrityskuvat
Muita saman alan yrityksiä