Wiurila
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Lähde: Fonecta-konserni
Ravintola, majoitusta ja kokoustiloja Halikon Wiurilassa
Halikon Wiurula tarjoaa monipuolisia majoitus- ja tilapalveluita. Meillä on ravintola, majoitusta varten Guesthouse, tyylikkäät juhla- ja tapahtumatilat sekä kokoushuoneet.
Club Engel on mutkattoman rento ravintolamme, jonka ytimessä on erinomainen palvelu sekä käsintehty laadukas ja konstailematon ruoka. Nauti elämästä raikkaassa ruokasalissamme, rentoudu tyylikkässä loungessa tai upean sisäpihamme laajoilla terasseilla.
Wiurilan Guesthouse sijaitsee Club Engel -ravintolamme läheisyydessä. Neljä viihtyisää huonetta täydellisine sänkyineen, omalla kylpyhuoneella sekä luonnollisesti WLAN-yhteydellä. Yhteensä tilaa on siis jopa kymmenelle asukkaalle. Guesthousen lounge sopii täydellisesti niin ystäväperheiden yhteiseksi olkkariksi, kaveriporukoiden loungeksi golf rundin jälkeen tai viinihetkiin ratsastuspäivän päätteksi. Lounge toimii erinomaisesti myös työtiimien workshop-tilana ja on varustettu tarvittavin tekniikoin. Guesthousen keittiö on vieraiden käytössä, tai sitä voi hyödyntää esillepanossa tilatessanne herkkuja ravintolapalveluidemme kautta.
Meillä on myös monipuolisia tiloja erikokoisten juhlien ja kokousten järjestämistä varten.
Katso lisää kotisivuiltamme.
Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat