Sonepar Koivuhaka
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Muut sivutoimipaikat
Näytä kaikki 38...
Lähde: Fonecta-konserni
Sähkötarvikkeita ammattilaisille

Sonepar Suomi Oy on Suomen johtava sähkö-, tele- ja automaatiotuotteiden toimittaja ja alansa edelläkävijä. Palvelemme sähköurakoitsijoita, sähkö- ja teleyhtiöitä, verkonrakennusyhtiöitä, teollisuusyrityksiä ja julkisyhteisöjä verkossa ja 37 toimipisteessä Suomessa. Maailmanlaajisen toimittajaverkostomme ansiosta asiakkaamme saavat käyttöönsä kilpailukykyisimmät tuotteet sekä tarjoamamme asiantuntemuksen ja logistiset palvelut. Vuoteen 2022 asti yritys tunnettiin nimellä SLO Oy.

Kuluttaja-asiakkaita palvelee Elektria-ketju.

SÄHKÖALAN LUOTTOKUMPPANI Onko käyttämäsi sähkö-, tele- ja automaatiotuotevalikoima ajan tasalla ja täyttääkö se organisaatiosi tarpeet? Tarvitsetko kumppanin materiaalihallinnon kehittämiseen tai apua vaativiin projektitoimituksiin?

Autamme asiakkaitamme tuotevalinnoissa ja teknisissä ratkaisuissa. Olemme paikallisesti läsnä ympäri Suomen palvelemassa sähköalan ammattilaisia alan laajimmalla tuotevalikoimalla, sähköisillä ratkaisuilla ja kattavilla logistisilla palveluilla. Verkkokaupasta saa tilattua tuotteet nopeasti ja helposti kaikkialle Suomeen.

Joustavat kuljetuspalvelut mahdollistavat nopeat toimitukset työmaille, asiakasvarastoihin tai myyntikonttoreiden noutopalveluun. Tehokas mittaaminen ja raportointi varmistavat toiminnan jatkuvan kehittämisen.

Sähköisen kaupan ja logististen peruspalvelujen lisäksi meillä on kokemusta ja kykyä tukea asiakastamme projektipalveluilla, kuten tarjouskilpailutusten tuotekartoituksilla, valaisintarjouslaskennalla sekä viennin ja huolinnan kokonaispalveluilla.

Vastuullisuustyömme on sertifioitua ja tarjoamme tukkureista ensimmäisenä asiakaskohtaisen CO2e-hiilijalanjälkiraportin, jonka avulla asiakkaamme voivat tehostaa omaa toimintaansa.

Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat