Sonepar (SLO) Turku, Skanssi
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Muut sivutoimipaikat
Näytä kaikki 38...
Lähde: Fonecta-konserni
Sähkötarvikkeita ammattilaisille

Sonepar Suomi Oy (aikaisemmin SLO Oy) on Suomen johtava sähkö-, tele- ja automaatiotuotteiden toimittaja ja alansa edelläkävijä. Palvelemme sähköurakoitsijoita, sähkö- ja teleyhtiöitä, verkonrakennusyhtiöitä, teollisuusyrityksiä ja julkisyhteisöjä verkossa ja 36 toimipisteessä Suomessa. Yli viidensadan maailman johtavan tavarantoimittajan ansiosta asiakkaamme saavat käyttöönsä kilpailukykyisimmät tuotteet sekä henkilöstön tarjoaman asiantuntemuksen ja logistiset palvelut.

Kuluttaja-asiakkaita palvelee Elektria-ketju.

Yrityksen tarina

Palveleeko nykyinen sähkö-, tele- ja automaatiotuotevalikoima organisaatiosi tämän hetken tarpeita? Tarvitsetko kumppanin materiaalihallinnon kehittämiseen Tai apua vaativiin projektitoimituksiin?

Autamme asiakkaitamme tuotevalinnoissa ja teknisissä ratkaisuissa. Laajasssa myyntikonttoriverkostossamme sähköalan ammattilaiset neuvovat tuotteiden ja palveluiden valinnassa. Alan laajimman tuotevalikoiman lisäksi tuemme asiakkaitamme monipuolisin sähköisin ja logistisin palveluin. Verkkokaupasta saa tilattua tuotteet nopeasti ja helposti.

Joustavat kuljetuspalvelut mahdollistavat nopeat toimitukset työmaille, asiakasvarastoihin tai myyntikonttoreiden noutopalveluun. Tehokas mittaaminen ja raportointi varmistavat toiminnan jatkuvan kehittämisen.

Sähköisen kaupan ja logististen peruspalvelujen lisäksi meillä on kokemusta ja kykyä tukea asiakastamme projektipalveluilla, kuten tarjouskilpailutusten tuotekartoituksilla, valaisintarjouslaskennalla sekä viennin ja huolinnan kokonaispalveluilla.

Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat