Sähkötyöt Olavi Tarvonen
Toiminimi Tmi Olavi Tarvonen
Lähetä viesti yritykselle
Yritystiedot
Virallinen nimi
Toiminimi Tmi Olavi TarvonenLähde: YTJ
Yhtiömuoto
Yksityinen elinkeinonharjoittajaLähde: YTJ
Kotipaikka
MustasaariLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
Ei tiedossaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
1–4 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialat
Sähkötyöt (päätoimiala)
Lähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
35115 Teollisuutta palveleva sähkön ja lämmön tuotantoLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 21.5.2018
Verohallinnon perustiedot: 7.6.2018
Kaupparekisteri: 21.5.2018
Arvonlisäverovelvollisuus:
Liiketoiminnasta: 21.5.2018
Lähde: YTJ
Tuote- ja tavaramerkit
Siemens, Omron, Schneider electric, Mitshubishi
Sähkötyöt ja aurinkosähköjärjestelmät

Sähkötyöt Olavi Tarvonen on luotettava sähköalan kumppani Mustasaaressa ja Vaasan alueella. Tarjoamme asiakkaillemme kattavat sähkötyöpalvelut erilaisiin kohteisiin avaimet käteen palveluna. Toteutamme sähköalan työt pienistä asennuksista ja korjauksista aina suurempiin saneerauksiin ja urakoihin. Vuosien kokemus takaa hyvän lopputuloksen ja ystävällisen palvelun. Kun kaipaat rautaista ammattilaista, ota yhteyttä sähköpostilla tai soittamalla. Palvelemme yksityistä kuluttajaa sekä yrityksiä ja teollisuutta.

Kotitalouksien sähköistys

Teemme ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella erilaiset kodin sähkötyöt ja sähköurakoinnit. Meitä kiinnostaa kaikenlaiset kohteet omakotitaloista liikekiinteistöihin. Myös erilaiset kodin pienet sähkötyöt saat meiltä nopeasti.

Aurinkosähköjärjestelmät avaimet käteen -palveluna Vaasassa ja lähialueilla

Asennamme käyttövalmiita aurinkosähköjärjestelmiä omakotitaloihin, taloyhtiöihin, yrityksille sekä julkiselle sektorin toimijoille. Palvelemme pääsääntöisesti Vaasan ja Mustasaaren alueilla, mutta meiltä voit tilata aurinkosähköjärjestelmän asennuksineen myös saaristossa sijaitseviin kohteisiin. Olemme sertifioitu aurinkosähköjärjestelmän asentaja, joten voit luottaa asiantuntevaan työskentelyymme kohteessa kuin kohteessa. Käytössämme on ajanmukainen aurinkosähkömittari, jota käyttäen pystymme valitsemaan parhaimmat sijainnit aurinkopaneeleille. Aurinkosähkömittareilla mittaamme tarkasti myös aurinkosähkön tason.

Teollisuuden sähköistys

Meillä on monen vuoden monipuolinen kokemus automaatiopuolen hommista, sähkön kunnossapitopuolelta sekä PLC-puolelta. Meiltä löytyy myös S2-sähköluvat ja työt tehdään täysin asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Jos laitteesi tarvitsevat päivitystä tähän päivään niin suunnitellaan yhdessä ja toteutetaan sen mukaan.

Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot
Yrityskuvat
Muut käyttäjät katsoivat