Syömishäiriöyksikkö
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Muut sivutoimipaikat
Näytä kaikki 392...
Lähde: Fonecta-konserni
Yrityskuvaus

Syömishäiriöyksikkö on 12-vuotialle ja tätä vanhemmille potilaille tarkoitettu erikoissairaanhoidon yksikkö. Hoitoon hakeudutaan lääkärin lähetteellä tilanteissa, joissa keskeisin vointiin vaikuttava sairaus on syömishäiriö ja tilanne ei ole korjaantunut muilla keinoin.

Syömishäiriöyksikkö tarjoaa konsultaatiotukea ammattihenkilöille psykiatrian ja somatiikan yksiköihin sekä perustasolle ja ulospäin muille tahoille. Syömishäiriöyksikkö pyrkii järjestämään aiheesta koulutusta ja tiedottamaan näin päivitetyistä hoitomallista ja hoitolinjauksista. Yksikkö tekee myös yhteistyötä kolmannen sektorin kanssa, kuten esim. syömishäiriöliitto SYLI ry:n kanssa.

Yksikkö sijaitsee Satasairaalan psykiatrian S-rakennuksessa, 3.kerroksessa.

Toiminta on jaettu poliklinikkaan sekä päiväyksikköön, jossa on kuusi paikkaa. Päiväpaikoilla hoito toteutuu neljän viikon jaksoissa. Hoito perustuu perhepohjaisen hoidon elementteihin, kognitiivis-behavioraalisen terapian menetelmiin, hoidollisiin ryhmiin ja omahoitajatyöskentelyyn. Yksikössä työskentelee 7 sairaanhoitajaa, lääkäri, psykologi, perheterapeutti, fysioterapeutti, ravitsemusterapeutti ja sosiaalityöntekijä.

Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat