Tays Valkeakoski
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Muut sivutoimipaikat
Näytä kaikki 154...
Lähde: Fonecta-konserni
Tays Valkeakoski
Hoidamme Valkeakosken sairaalassa useiden eri erikoisalojen potilaita yhteistyössä Tays Keskussairaalan kanssa. Tarjoamme polikliinistä hoitoa ja vuodeosastohoitoa sekä teemme päiväkirurgisia ja lyhytjälkihoitoisia leikkauksia. Huolehdimme myös Pirkanmaan eteläisten kuntien erikoissairaanhoidon päivystyksestä sekä perusterveydenhuollon ilta-, yö- ja viikonloppupäivystyksistä.
Hoito Valkeakosken sairaalassa
Uudenaikaisissa ja toimivissa tiloissa on erikoisalojen vastaanottoja: yleiskirurgia, ortopedia, urologia, vatsaelinsairaudet, verisuonikirurgia, naistentaudit, korva-, nenä- ja kurkkutaudit (unipoliklinikka), sisätaudit, endokrinologia, reumasairaudet, hematologia ja neurologia. Teemme Valkeakosken sairaalassa myös Pirkanmaan sairaanhoitopiirin työnjaon mukaisesti ortopedian, plastiikkakirurgian, korva-, nenä- ja kurkkutautien, suu- ja hammaskirurgian ja naistentautien toimenpiteitä ja leikkauksia.
Valkeakosken sairaalassa on saatavissa kattavat laboratorio- ja röntgenpalvelut potilaiden tutkimuksiin ja hoitoon liittyen.
Sairaala toimii opetussairaalana tiiviissä yhteistyössä Tampereen yliopiston lääketieteen yksikön ja Tampereen ja Hämeen ammattikorkeakoulujen kanssa.
Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat
Lisäyhteystiedot
Hallinto
Laboratorio
Tays Kuvantaminen, Valkeakoski