Rauman seurakunta Diakoniatoimisto
Sivutoimipaikka, Rauman seurakunta
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Muut sivutoimipaikat
Lähde: Fonecta-konserni
Yrityskuvaus
Diakoniatyö pyrkii kohtaamaan raumalaisia erityisesti silloin, kun heillä on elämässään vaikeuksia. Monissa vaikeissa elämäntilanteissa ensisijainen auttamisvelvollisuus on usein sosiaali- tai terveydenhuollon toimijoilla. Diakoniatyö pyrkii auttamaan niitä, joihin muu apu ei yllä tai se ei ole riittävää. Diakonian apu voi olla hengellistä, sosiaalista tai aineellista. Diakonian tehtävä on välittää viestiä lähimmäisenrakkaudesta ja siitä, että jokainen on tärkeä. Tehtävänä on myös kasvattaa ihmisiä vastuuseen lähimmäisestä.
Diakonia on kaikkien tehtävä. Diakoniatyön eri työmuotojen joukosta voi löytää oman paikkansa seurakunnassa. Erilaiseen ryhmätoimintaan osallistumisen lisäksi tarjolla on monenlaisia vapaaehtoistyön toimintamuotoja. Jokaisen lahjat on tarkoitettu jaettavaksi jaettu ilo on kaksinkertainen ilo ja jaettu surukin puolittuu. Jokainen on kutsuttu palvelemaan ja olemaan lähimmäinen toiselle ihmiselle. Diakonia pyrkii varjelemaan ja kunnioittamaan kaikkien ihmisarvoa sekä Jumalan luomaa elämää kaikissa luoduissa.
Diakoniatyöntekijään voi ottaa yhteyttä elämän erilaisten kipeiden ja vaikeiden asioiden kanssa (esimerkiksi vamma, sairaus, työttömyys, yksinäisyys, mielenterveysongelmat, taloudelliset ongelmat). Yhteyden voi ottaa diakoniatoimistoon tai suoraan diakoniatyöntekijään.
Diakoniatyöntekijän voi tavata joko vastaanotolla diakoniatoimistossa tai kotikäynnillä. Aika vastaanotolle tai kotikäynnille tulee varata puhelimitse etukäteen. Parhaiten tavoitat diakoniatyöntekijän puhelinpäivystysaikana. Rauman seurakunnassa työskentelee yhdeksän diakoniatyöntekijä.
Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat
Muut käyttäjät katsoivat