Kuopion Puijon seurakunta
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Muut sivutoimipaikat
Näytä kaikki 45...
Lähde: Fonecta-konserni
Yrityskuvaus
Virkeä lähiöseurakunta Puijon ympärillä ja Kuopion pohjoisella maaseudulla
Seurakuntaan kuuluu noin 11.000 Puijonlaakson, Niuvan, Rypysuon, Länsi-Puijon, Julkulan, Päivärannan, Pihlajalaakson, Sorsasalon ja Ranta-Toivalan asukasta. Seurakuntalaisten ikäjakauma on melko tasainen. Siksi seurakunta elää kaikenikäisten keskellä ja tarjoaa toimintaa eri-ikäisille ja erilaisille ihmisille.
Seurakunnan elämän keskus on pyhäpäivien messu, jonka suunnittelemme ja toteutamme työntekijöiden ja seurakuntalaisten yhteistyönä. Pidämme esillä uskon perusasioita ja yhteistä vastuuta lähimmäisistä ja koko maailmasta. Etsimme mielellämme uusia ja tuoreita toimintatapoja. Parhaillaan valmistaudumme siihen, että 1. adventtina 2016 otetaan kirkossamme käyttöön virsikirja lisävihko.
Seurakunnassa toimii noin 300 vapaaehtoista vastuunkantajaa, joista monet hoitavat useita eri tehtäviä jumalanpalvelusten avustajina, kuoroissa, musiikkiryhmissä, ryhmien ohjaajina, lähimmäispalvelussa sekä diakonian, lähetyksen ja aikuistyön tehtävissä sekä kerhonohjaajina ja isosina.
Kokoavaa toimintaa on Puijon kirkolla ja Poukaman leirikeskuksessa, joka on seurakuntamme alueella. Puijon kirkko on rakennettu 1977, ja seurakunta on perustettu 1.1.1979.
Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat