Hyvinkään siivouspalvelu
Yritystiedot
Virallinen nimi
Hyvinkään siivouspalveluLähde: YTJ
Yhtiömuoto
Yksityinen elinkeinonharjoittajaLähde: YTJ
Kotipaikka
HyvinkääLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
Ei tiedossaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
1–4 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialat
Siivouspalvelu (päätoimiala)
Lähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
81210 Kiinteistöjen siivousLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 19.11.2018
Verohallinnon perustiedot: 24.10.2018
Työnantajarekisteri: 28.9.2022
Kaupparekisteri: 25.10.2018
Arvonlisäverovelvollisuus:
Liiketoiminnasta: 16.11.2018
Lähde: YTJ
Rakennussiivousta Uudellamaalla!

Yrityssiivousta laadukkaalla työnjäljellä

Jätä rakennustyön aikana tehtävät siivoustyöt sekä loppusiivous ammattilaisen huoleksi! Hyvinkään siivouspalvelu tarjoaa tehokkaat rakennussiivouspalvelut Hyvinkäältä käsin koko Uudenmaan alueella. Tarvittaessa työskentelemme myös Kanta-Hämeessä.

Työskentelemme työturvallisuusmääräyksiä tarkoin noudattaen.

Hanki itsellesi lisäaikaa suunnitteluun ja keskity rauhassa rakentamiseen! Ammattitaidolla toteutettu rakennussiivous koostuu työnaikaisesta siivouksesta sekä loppusiivouksesta. Käytämme siivouksessa HEPA-suodattimella varustettua imuria, työturvallisuusmääräysten mukaisia suojaimia sekä lainsäädännön täyttäviä telineitä. Yrityksemme työturvallisuus- ja henkilökortit ovat ajan tasalla ja yrityksestämme löytyy tilaajavastuulain mukaiset tiedot osoitteesta vastuugroup.fi.

Kiinnitämme erityistä huomiota työturvallisuuteen kouluttamalla henkilökuntaamme. Työntekijöillämme on työturvallisuuskortit ja he tuntevat lainsäädännön sekä noudattavat sitä.

Huolehdimme työhyvinvoinnista ja arvostamme siivoustyötä: kohteet ja siivoukseen käytettävä aika määritellään niin, että sovittu puhtaanapito voidaan tehdä laadukkaasti, ergonomia huomioiden.

Älä unohda sosiaalitilojen siivousta! Siivoamme myös työmaakopit ja parakit sekä toimisto- ja liiketilat. Toteutamme siivouspalvelut alan vankkaa ammattitaitoamme ja pitkää työkokemustamme käyttäen. Siivoamme kaikenkokoiset työmaat ja liiketilat, rappukäytävät mukaan lukien.

Säännöllisellä siivouksella saadaan aikaan viihtyisä ja tehokkaan työskentelyn mahdollistava työympäristö. Siivous suunnitellaan aina kohteen ja sen käyttäjien tarpeita vastaavaksi. Suunnittelemme siivousajan ja muut yksityiskohdat yhdessä niin, ettei siivoustyö häiritse yritystoimintaasi tai aiheuta keskeytyksiä.

Ota yhteyttä!

Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot
Yrityskuvat
Muut käyttäjät katsoivat