Perheoikeudelliset palvelut
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Muut sivutoimipaikat
Näytä kaikki 392...
Lähde: Fonecta-konserni
Yrityskuvaus

Perheoikeudellisilla palveluilla turvataan lapsen hyvinvointi ja tasapainoinen kehitys erityisesti silloin, kun vanhemmat eroavat. Palveluilla tarjotaan apua lasta koskevien sopimusten ja selvitysten tekemiseen vanhemmuuteen, lapsen huoltoon, asumiseen ja tapaamisoikeuteen sekä elatukseen liittyen. Satakunnan hyvinvointialueen perheoikeudellisissa palveluissa on kymmenen lastenvalvojaa, jotka neuvottelevat vanhempien kanssa ja vahvistavat yhdessä laadittuja sopimuksia. Lastenvalvojat eivät kuitenkaan määrää sopimusten sisällöstä, vaan vanhempien tulee olla samaa mieltä siitä, mitä sopimukseen kirjataan.

Jos vanhemmat eivät pääse sopimukseen lastaan koskevassa asiassa, he voivat riitauttaa sen käräjäoikeudessa. Perheoikeudellisissa palveluissa tehdään lapsen huolto- ja tapaamisriitaa koskevat olosuhdeselvitykset käräjäoikeuden pyynnöstä. Usein ennen varsinaista käräjäoikeuskäsittelyä, vanhempia ohjataan menemään mahdolliseen sovitteluun asiassa.

Perheoikeudellisissa palveluissa hoidetaan myös lapsen valvottujen ja tuettujen tapaamisten sekä valvottujen vaihtojen järjestäminen.

Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat