Tays Kehitysvammapoliklinikka
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Muut sivutoimipaikat
Näytä kaikki 154...
Lähde: Fonecta-konserni
Kehitysvammahuolto
Tays Kehitysvammahuollon palveluilla täydennämme kuntien peruspalveluita. Tuotamme erityisen tuen tarpeessa oleville henkilöille ja heidän perheilleen kehitysvammapoliklinikan sekä tukikeskuksen palveluita.
Kehitysvammapoliklinikan palvelut sisältävät käyntejä poliklinikalla, aluevastaanotoilla tai asiakkaan arjen ympäristöissä sekä puhelinkonsultaatioita. Tukikeskus tarjoaa tutkimus-, kuntoutus- ja tukijaksoja sekä kriisihoitoa. Lisäksi järjestämme kehitysvammaisten henkilöiden tahdosta riippumatonta hoitoa.
Kuntien palveluiden tueksi tarjoamme asiakkaan arjen tueksi jalkautuvia palveluita, konsultointia, koulutusta sekä kehittämistoimintaa.
Asiakkaamme ovat kaikenikäisiä ja asiakkuus on usein pitkäaikainen. Asiakkaan arjen toimijoista koostuvissa yhteistyöverkostoissa toimiminen on keskeistä.
Tays Kehitysvammahuollon palvelut
Kehitysvammapoliklinikalla annamme tietoa kehitysvammaisuudesta, edistämme kehitysvammaisten henkilöiden toimintakykyä ja teemme tarvittavia tutkimuksia kuntoutuksen suunnittelemiseksi.
Palveluihimme kuuluvat myös moni- ja vaikeavammaisten kuntoutuksen suunnittelu, käytös- ja mielenterveysongelmien selvittely sekä ikääntymiseen liittyvät ongelmat.
Meillä on tilat liikuntaa, fysio-, toiminta- ja vesiterapiaa sekä musiikkia ja aistien tukemista varten.
Hoivapalveluita tuotamme Nokian Pitkäniemessä. Pitkäniemessä sijaitseva yksikkö on paljon ohjausta tarvitsevien, syvästi kehitysvammaisten ja lievästi liikuntarajoitteisten aikuisten kuntoutus- ja hoito-osasto. Autismipienryhmässä toteutamme autismikuntoutusta.
Taysin erityisosaaminen
Olemme keskittyneet Taysissa erityisesti kehitysvammaisten lasten ja nuorten sekä autistien kuntoutukseen, haastavien tilanteiden hallintaan, mielenterveyden häiriöiden hoitoon, ikääntymiseen tai seksuaalisuuteen liittyviin kysymyksiin sekä vuorovaikutuksen ja kommunikoinnin tukemiseen. Erityisosaamistamme on rikoksesta tuomitsematta jätettyjen tahdosta riippumaton hoito.
Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat