Vapaaehtoistoiminnan keskus Liisa
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Muut sivutoimipaikat
Näytä kaikki 392...
Lähde: Fonecta-konserni
Yrityskuvaus

Vapaaehtoistoiminnan keskus Liisa tarjoaa niin avunvälitystä, ystävänvälitystä, mahdollisuutta osallistua soittorinkiin sekä mahdollisuutta osallistua ja kouluttautua vapaaehtoistoimintaan.

AVUNVÄLITYS Vapaaehtoistoiminnankeskus Liisa tarjoaa vapaaehtoistyöntekijän avuksesi esimerkiksi lääkäriin, asioille, ulkoilemaan tai muuten kanssasi seurustelemaan.

YSTÄVÄNVÄLITYS Ystävänvälityksen kautta saat vapaaehtoistyöntekijä sinulle ystäväksi ja tukihenkilöksi. Ystävänvälitys toteutetaan yhteistyössä SPR Porin osaston kanssa.

SOITTORINKI Liisan vapaaehtoistyöntekijä soittaa aamuisin klo 9-11.30 välisenä aikana yksin kotona asuville ihmisille lyhyen puhelun. Puhelu on asiakkaalle maksuton. Soittopäivät ja -ajat sovitaan asiakkaan kanssa. Tarkoitus on antaa turvallisuudentunnetta päivinä, jolloin kukaan (esim. kotipalvelu) ei käy henkilön luona. Tavoitteena on, että asiakas

  • kokee tulevansa kuulluksi
  • kokee, että joku välittää
  • saa aamulla puhua pois yön aikana tulleet ajatukset
  • uskaltaa sanoa, jos juuri nyt ei huvita puhua
  • uskaltaa sanoa soitot irti, kun haluaa, ja palata rinkiin, kun haluaa.

YSTÄVÄ- JA VAPAAEHTOISTOIMINTA Vapaaehtoistyö on yksityisten ihmisten omaehtoista, lähimmäiseen kohdistuvaa auttamistoimintaa tai jonkin yhteisön tai järjestön toimesta tapahtuvaa auttamistyötä. Vapaaehtoistoiminnan tulee olla julkista ja yksityistä palvelua tukevaa ja täydentävää toimintaa.

VAPAAEHTOISTOIMINNAN KURSSIT Peruskursseja järjestetään vuosittain keväisin ja syksyisin Viikkarin Valkamassa (Juhana Herttuankatu 17, Pori). Kurssit ovat avoimia kaikille vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneille. Peruskurssit toteutetaan 4 x 3 tunnin jaksoissa ja suorittaneet saavat siitä todistuksen.

Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat