Ravintola Savotta
Sivutoimipaikka, A&S Ravintolat
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Muut sivutoimipaikat
Lähde: Fonecta-konserni
Reilua suomalaista ruokaa ja suominostalgiaa vuoden jokaisena päivänä
Ravintola Savotta vie vieraansa Senaatintorilta suoraan menneiden vuosikymmenien Suominostalgiaan. Savottahenkinen sisustus sekä persoonallisesti esille laitetut annokset ovat saaneet inspiraationsa Suomen rikkaista metsistä, tuhansista järvistä sekä suomalaisesta ”sisusta” ja tukkilaisperinteistä. Ravintola on kunnianosoitus sadoille tuhansille metsä- ja uittomiehille, työmaiden emännille sekä tehtaan patruunoille.
Savotan sisustuksesta löydät aitoja vanhoja esineitä menneiltä vuosikymmeniltä ja savotta-ajoilta. Alakerran kämppätuvan yli satavuotiaat lattialankut, vanhat tuolit ja pöydät olemme tuoneet eri puolilta Suomea. Katutason uudemmasta salista löydät mummolasta tuttua vanhaa rekvisiittaa ja astiastosta vanhaa sekä uutta kuuluisaa suomalaista Arabiaa muumimukeineen. Nostalginen sisustus, suomalaisen keittiön parhaimmat raaka-aineet sekä Savotan Sannien ja Jätkien leppoisa huolenpito johdattelevat sinut menneiden aikojen nostalgiseen tunnelmaan.
Sanotaan, että metsä on suomalaisen kirkko, siihen sopiikin osuvasti, että Savotan katutason ravintolasalista avautuvat komeat näkymät suoraan Senaatintorille ja Tuomiokirkolle. Alakerran tukkilaishenkinen Kämppätupa soveltuu loistavasti myös yksityistilaisuuksiin.
Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat
Muita saman alan yrityksiä
Muut käyttäjät katsoivat