Haiharan taidekeskus
Sivutoimipaikka, Keskusvirastotalo
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Muut sivutoimipaikat
Näytä kaikki 368...
Lähde: Fonecta-konserni
Yrityskuvaus

Haiharan taidekeskus sijaitsee Tampereella, Kaukajärven kaupunginosassa. Näyttelytiloina toimivat kaksi historiallista rakennusta, päärakennus eli Kartano sekä Talli. Taidekeskuksen näyttelyt ovat kesällä avoinna ti−su klo 12−18 ja niihin on vapaa pääsy. Molemmat tilat ovat suljettuina maanantaisin, näyttelyjen ripustuksen aikana, helatorstaina ja juhannuksena.

Taidekeskuksen pihapiiristä löytyvät myös Haiharan Kahvikamari, Haiharan nukketeatteri, Kesäteatteri Lysti sekä Runebergin mökin taide- ja käsityömyymälä, jota pitää Interi ry. Haiharan vehreä puistoalue on kaikkien vapaassa käytössä.

Näyttelyiden lisäksi kartanon alueella järjestetään paljon erilaisia tapahtumia. Kesäisin järjestetään muun muassa joogakursseja, taidetyöpajoja lapsille ja aikuisille, kesä- ja nukketeatteriesityksiä sekä puistokonsertteja. Virvokkeita voit nauttia Kahvikamarissa, joka löytyy yli 200 vuotta vanhasta väentuvasta. Runebergin mökistä voit hankkia itsellesi tai tuliaisiksi paikallisten käsityöläisten ja taiteilijoiden tuotteita.

Haiharan alueella tapahtuu myös kesäkauden ulkopuolella. Syksyisin ja talvisin järjestetään muun muassa konsertteja, liikuntakursseja ja tapahtumia kuukausittain. Kartanorakennusta vuokrataan myös juhliin, kokouksiin ja tapahtumiin silloin, kun siellä ei ole taidenäyttelyitä. Löydät tarkemmat tiedot tilavaruksesta, vuokrausehdoista sekä -hinnoista ja tilan esittelyajoista Haiharan taidekeskuksen verkkosivuilta.

Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat
Muut käyttäjät katsoivat