StepUp School Vantaa
Sivutoimipaikka, StepUp School Helsinki
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Muut sivutoimipaikat
Lähde: Fonecta-konserni
Rakkaudesta tanssiin, esiintymiseen ja hyvään oloon
StepUp Oy on vuonna 1987 perustettu yritys, jonka toiminta jakautuu StepUp Agencyn ja StepUp Schoolin alle.
Tervetuloa tanssimaan StepUp Schooliin! Meiltä löydät tanssitunnit lapsille, nuorille ja aikuisille. Panostamme huippuopettajiin ja positiiviseen tunnelmaan voidaksemme tarjota sinulle onnistumisen elämyksiä liikunnan parissa.
StepUpin toiminnan kulmakiviä ovat aina olleet iloisuus, rehellisyys ja ammattimaisuus. Show- ja streettanssi sekä musiikkiteatteri ovat intohimomme ja löydätkin meiltä monipuolisen tuntitarjonnan näistä lajeista.
Lippuvaihtoehtomme ovat monipuoliset. Voit käydä tunneilla oman tahtisi mukaan joko kertalipuilla, sarjalipuilla, kausimaksuilla tai Anytime-kortilla. Ennen ensimmäistä käyntiäsi tutustu aikatauluun, hinnastoon ja ilmoittautumisohjeeseen.
StepUp Agency
StepUp Agency tuottaa ohjelmapalveluita, välittää esiintyjiä ja malleja sekä valmistaa esiintymisasuja. StepUp Dancers on Suomen suurin yksityinen tanssiryhmä. StepUpin listoilta löytyvät niin tanssijat, mallit, pr-henkilöt, bändit kuin juontajatkin.
StepUp School
StepUp School on lukuisine huippuopettajineen yksi Suomen johtavista show- ja streettanssilajeihin keskittyneistä tanssikouluista. StepUp School tarjoaa opetusta kaikenikäisille aloittelijoista ammattilaisiin.
Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat