Koolle Oy
  • Y-tunnus 2746408-3
    2746408-3
  • 040 768 Näytä numero
Taloustiedot

Liikevaihto

(tuhatta euroa)

Tilikauden tulos

(tuhatta euroa)
2016/092017/092018/092019/09
Liikevaihto (tuhatta euroa)3132663
Liikevaihdon muutos %188,9%98,4%143,1%
Liiketulos (tuhatta euroa)-1-126
Käyttökate %-33,3%-7,7%8,6%10,3%
Liikevoitto %-33,3%-7,7%8,6%10,3%
Tilikauden tulos (tuhatta euroa)-1-125
Henkilöstö00
Lähde: Suomen Asiakastieto
Yritystiedot
Virallinen nimi
Koolle OyLähde: YTJ
Rinnakkais­toiminimet
Samman AbLähde: YTJ
Yhtiömuoto
OsakeyhtiöLähde: YTJ
Perustamisvuosi
2016Lähde: Fonecta-konserni
Kotipaikka
SaloLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
0–0,2 milj. euroaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
1–4 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialat
Tapahtumatuotanto (päätoimiala)
Lähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
93299 Muualla luokittelematon huvi- ja virkistystoimintaLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 16.2.2016
Kaupparekisteri: 29.2.2016
Työnantajarekisteri: 27.1.2020
Verohallinnon perustiedot: 29.2.2016
Arvonlisäverovelvollisuus:
Liiketoiminnasta: 16.2.2016
Lähde: YTJ
Tietoa yhtiöstä

Koolle Oy on perustettu vuonna 2016. Se on osakeyhtiö, jonka kotipaikka on Salo, ja pääasiallinen toimiala Tapahtumatuotanto. Yhtiön toimitusjohtaja on Stina Karoliina Siikonen.

Yhtiön Koolle Oy liikevaihto oli 63 tuhatta ja tilikauden tulos 5 tuhatta. Liikevaihto nousi 143,1%. Liikevoittoprosentti oli 10,3%. Tiedot perustuvat yhtiön viimeisimpään tilinpäätökseen vuodelta 2019.

Tietojen lähde: Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä (YTJ), Fonecta, Kaupparekisteri, Suomen Asiakastieto

Koolle Oy - Konseptitoimisto
Koolle Oy on Salossa sijaitseva konseptitoimisto, joka järjestää innovatiivisia tapahtumia, toimivia ja tehokkaita kokouksia ja toteuttaa mieleenpainuvaa markkinointia ja edustavia kotisivuja.
Osaamistamme ovat ihmisten, palvelujen ja ajatusten yhdistäminen. Ideoimme, muotoilemme, suunnittelemme ja toteutamme aitoja kohtaamisia ja löydämme lisäarvoa asetettujen tavoitteiden lisäksi. Luovan otteen lisäksi arvostamme käytännöllisyyttä ja katsommekin, että kaikki tarvitsemasi osat toimivat tekniikkaa myöten.
Tutustu kotisivuillamme kattavaan portfolioomme ja ota yhteyttä!
Tapahtumapalvelut
Oletko järjestämässä tapahtumaa - pientä tai suurta? Haluatko varmistaa pääsyn tavoitteeseen ja hyödyntää tilaisuutta mennä vielä senkin yli? Mietitkö, miten eri osallistujaryhmät huomioidaan mahdollisimman kattavasti?
Tapahtuman järjestäminen on usein osa yrityksen markkinointia ja se kannattaa aina valjastaa tukemaan muitakin tavoitteita - tehokkaimmin nämä toteutuvat, kun pyrkimys niihin on huomioitu jo valmisteluvaiheessa. Sjuunnittelemme ja tuotamme kaiken kokoiset tapahtumat pienistä kohtaamisista suuriin kokemuksiin.
Konseptointi
Oletko aloittamassa jotain uutta? Mietitkö vielä, mistä lähteä liikkeelle ja miten toteuttaa kaikki käytännössä? Kaipaatko sparrausta ja kaveria matkalle - sellaista, joka katsoo projektiasi ihmisläheisten myyntilasien läpi? Miten varmistaa, että myös asiakas ymmärtää tuotteesi merkityksen ja tekee ostopäätöksen? Lähestymme konsepteja ihmisen kohtaamisen näkökulmasta ja keräämme kuhunkin projektiin siihen tarvittavan tiimin. Vahvat verkostomme auttavat löytämään juuri oikeat henkilöt. Saat meiltä avun koko matkalle suunnittelusta lanseeraukseen ja markkinointiin sekä seurantaan ja jatkokehitykseen.
Kokouspalvelut
Oletko uudistamassa kokouskäytäntöjänne? Haluatko tarjoilla tärkeille osallistujille parasta kuvaa teistä? Onko teillä jo omaksuttu etä- ja hybridikokoukset? Kokoukset ovat tärkeä osa liike-elämää ja viimeistään nyt on aika ottaa etäosallistuminen todella huomioon osana sujuvaa liike-elämää ja on erityisen tärkeää määritellä, miten etä-, hybridi- ja läsnäkokoukset jatkossa hoidetaan. Me autamme valitsemaan parhaat työkalut ja luomaan ohjeistukset niin omalle henkilöstölle, kumppaneille kuin asiakkaillekin.
Mainostoimistopalvelut
Onko tullut aika päivittää ilmettänne? Nykyaikaistaa sivunne? On tärkeää, että jakamanne materiaali ja visuaalinen läsnäolonne kuvastaa juuri yrityksenne tärkeitä arvoja, vaalii visiotanne ja tukee strategiaanne. Toteutamme edustavat ja helppokäyttöiset kotisivut kustannustehokkaasti. Valitsemme käytettävän teknologian tarpeen ja budjetin mukaan ja laadimme sisältösuunnitelman asiakkaan etua tavoitellen. Luomme myös ilmeet, sosiaalisen median tilit ja valmistamme printtiaineistot - upea kumppaniverkostomme takaa laadukkaan lopputuloksen. Markkinointimateriaalien tarkoitus on tuottaa lisämyyntiä, sitä me tavoittelemme sinulle!
Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot
Vastuuhenkilöt
Lähde: Kaupparekisteri
Nimenkirjoituslauseke

Hallituksen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja kumpikin yksin ja hallituksen jäsenet kaksi yhdessä

Lähde: Kaupparekisteri
Yrityskuvat
Muut käyttäjät katsoivat