Arena-näyttämö
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Muut sivutoimipaikat
Lähde: Fonecta-konserni
Yrityskuvaus
Helsingin Kaupunginteatterin Arena-näyttämö sijaitsee Arenan talossa, Hakaniemen sydämessä.
Lars Sonckin piirtämä Arenan talo on helsinkiläinen maamerkki, aivan kuten naapurinsa Ympyrätalo ja Hakaniemen halli. Yhdessä ne muodostavat viehättävimmän osan Hakaniemen historiallisesta torimiljööstä.
Arena-näyttämö on Helsingin Kaupunginteatterin kuudes näyttämö. Siellä on tarjottu teatterin ystäville vauhdikkaita ja viihdyttäviä esityksiä syksystä 2010 alkaen. Ohjelmistossa on ollut komediaa ja musikaaleja, niin Broadwaylta kuin Suomestakin, kotimaisia kantaesityksiä ja musiikintäyteisiä konsertti-iltoja.
Naapurissa palvelee viihtyisä Cafè Talo, joka hoitaa myös Arena-näyttämön väliaikatarjoilut.
Näyttämön sijainti ei voisi olla parempi, sijaitseehan se näkyvästi markkinapaikalla, liikenteen solmukohdassa. Näyttämö on helposti saavutettavissa ja kaikki Hakaniemen alueen mielenkiintoiset ravintola- ja majoituspalvelut sijaitsevat vain kivenheiton päässä Arenan ovelta. Teatterin yhdistäminen muuhun ilotteluun ei ole koskaan ollut näin helppoa. Lipunmyyntimme auttaakin katsojiamme mielellään majoituksen tai ravintoloiden valinnassa. Tarkkaile myös Helsingin Kaupunginteatterin nettisivuja tarjousten varalta.
Sijainnin lisäksi Arena-näyttämö valttina on myös täydellinen koko. Kaupunginteatterin suuri näyttämö vetää 947 katsojaa, ja kahden-kolmensadan katsojan näyttämöitä teatterillamme oli entuudestaan peräti neljä kappaletta, mutta keskikokoista, vauhdikkaille viihde-esityksille ihanteellista näyttämöä talolla ei ennen Arena-näyttämöä ollut. Arena-näyttämölle mahtuu 500 katsojaa ja vanhana elokuvateatterina katsomo on kuin luotu tunnelmallisille teatteriesityksille, joissa koko katsomo tuntee olevansa osa samaa kokonaisuutta.
Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat