DQS Finland Oy
Taloustiedot

Liikevaihto

(tuhatta euroa)

Tilikauden tulos

(tuhatta euroa)
2017/122018/122019/122020/12
Liikevaihto (tuhatta euroa)377453324287
Liikevaihdon muutos %14,2%20,2%-28,5%-11,4%
Liiketulos (tuhatta euroa)396557
Käyttökate %11,6%15,5%2,5%2,3%
Liikevoitto %10,3%14,3%1,5%2,3%
Tilikauden tulos (tuhatta euroa)356256
Henkilöstö3333
Lähde: Suomen Asiakastieto
Yritystiedot
Virallinen nimi
DQS Finland OyLähde: YTJ
Rinnakkais­toiminimet
DQS Finland AB
DQS Finland GmbH
DQS Finland LtdLähde: YTJ
Aputoiminimet
DQS SuomiLähde: YTJ
Yhtiömuoto
OsakeyhtiöLähde: YTJ
Perustamisvuosi
2012Lähde: Fonecta-konserni
Kotipaikka
HelsinkiLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
0,2–0,4 milj. euroaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
1–4 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialat
Tekninen konsultointi (päätoimiala)
Lähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
71202 Muu tekninen testaus ja analysointiLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 10.8.2012
Kaupparekisteri: 19.4.2012
Työnantajarekisteri: 1.3.2012
Verohallinnon perustiedot: 20.4.2012
Arvonlisäverovelvollisuus:
Liiketoiminnasta: 1.5.2012
Lähde: YTJ
Tietoa yhtiöstä

DQS Finland Oy on perustettu vuonna 2012. Se on osakeyhtiö, jonka kotipaikka on Helsinki, ja pääasiallinen toimiala Tekninen konsultointi. Yhtiön toimitusjohtaja on Petri Uolevi Buchert.

Yhtiön DQS Finland Oy liikevaihto oli 287 tuhatta ja tilikauden tulos 6 tuhatta. Liikevaihto laski 11,4%. Liikevoittoprosentti oli 2,3%. Tiedot perustuvat yhtiön viimeisimpään tilinpäätökseen vuodelta 2020.

12/2020 päättyneellä tilikaudella yhtiöllä oli 3 työntekijää. Työntekijämäärä pysyi samana verrattuna edelliseen tilikauteen.

Tietojen lähde: Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä (YTJ), Fonecta, Kaupparekisteri, Suomen Asiakastieto

DQS Finland Oy
Yli 25 vuoden kokemuksella ja yli 100:n standardin ja vaatimuksen palveluvalikoimalla DQS -konserni on yksi maailman viidestä suuresta sertifiointiorganisaatiosta.
DQS -konsernin osa DQS Finland Oy on yhteistyökumppanisi, kun tarvitset riippumatonta, korkeatasoista hallintajärjestelmien tai niiden prosessien arviointia ja sertifiointia.
Laadunhallinta
Organisaation ylin johto käyttää hallintajärjestelmiä työkaluinaan, kun se haluaa saavuttaa tuloksia monipuolisessa toimintaympäristössä. Ne muodostavat perustan, jolle organisaation suorituskyky rakennetaan, jossa sitä ylläpidetään ja jatkuvasti kehitetään.
Organisaatiot saavuttavat lisäksi sidosryhmiensä luottamuksen voidessaan osoittaa hallintajärjestelmänsä tehokkuuden.
DQS:n tekemä auditointi ja siitä seuraava sertifiointi ovat todisteena tästä tehokkuudesta. Organisaatio voi täten osoittaa sekä omalle henkilöstölleen että kolmansille osapuolille, että hallintajärjestelmä on toimiva, se perustuu tunnustettuun standardiin ja sen on arvioinut riippumaton kolmas osapuoli.
DQS:n tekemät auditoinnit eivät ole vain muodollinen standardin vaatimusten täyttämisen tarkastus. Ne keskittyvät enemmänkin antamaan riippumatonta ja asiantuntevaa palautetta sekä tunnistamaan riskejä ja parantamismahdollisuuksia. Työntekijät ovat motivoituneita ja mukana tässä toiminnassa, mikä edistää sitoutumista ja luottamusta.
Elintarviketurvallisuus
Jokaiselle meistä elintarvikkeet ovat tärkeitä. Mikäli elintarvikkeita ei käsitellä oikein, voivat seuraukset olla vakavia. Elintarviketeollisuudella on käytössään useita toiminnan riskejä vähentäviä kansainvälisiä ja asiakaskohtaisia standardeja. DQS arvioi ja sertifioi useita alalle tarjolla olevia standardeja.
Koulutus
DQS Finland tarjoaa erilaisia koulutuspalveluita liittyen standardeihin, yleiseen laadunhallintaan, turvallisuuteen ja ympäristöön. Teemme mielellämme tarjouksen juuri Sinun organisaatiollesi esimerkiksi seuraavista aiheista:
 • Laadunhallinnan perusteet johdolle tai koko henkilöstölle
 • Sisäisen auditoinnin tehokas toteutus
 • Laatutyökalut, esim. juurisyyanalyysi
 • Työturvallisuuskorttikoulutus
 • ISO 9001:2015: mitä uuteen standardiin siirtyminen edellyttää organisaatiolta
 • ISO 14001:2015: mitä uuteen standardiin siirtyminen edellyttää organisaatiolta
Kaikki kolme ns. päästandardia (ISO 9001, ISO 14001 ja OHSAS 18001) ovat päivittymässä uusiin versioihin parin vuoden kuluessa. DQS Finland tarjoaa muutoksiin liittyvää tietoutta sekä yrityskohtaisina että avoimina koulutuksina. Yrityskohtaisista koulutuksista kannattaa pyytää lisätietoja meiltä. Avoimista koulutuksista voit katsoa lisätietoja verkkosivuiltamme kohdasta Uutisia.
Pätevyyksien ylläpito koskee kaikkia valveutuneita organisaatioita. DQS tarjoaa myös koulutuksen kehittämiseen suunnatun kansainvälisen standardin, ISO 29990, josta löydät lisätietoja verkkosivuiltamme.
Ympäristöjohtaminen
Luotettavan organisaation johtamiskulttuuriin kuuluu olennaisena osana kestävän kehityksen periaatteiden noudattaminen. Tällöin ympäristöstä huolehtiminen systemaattisena osana muuta yritystoimintaa astuu mukaan kuvaan. Organisaatioille, joille yleinen ympäristöasioiden huomioiminen on tärkeää, soveltuu parhaiten maailman tunnetuin vaatimusstandardi, ISO 14001.
Energiankulutus on olennainen ympäristönäkökohta useille organisaatioille ja EU:n alueella suuret yritykset on velvoitettu energiankulutuksen systemaattiseen hallintaan direktiivin voimin. Energianhallinnan systematisointiin tarjoaa DQS ISO 50001 mukaista sertifiointia. Vaihtoehtoisesti on mahdollista osoittaa energianhallinta toisen järjestelmän eli ETJ + mukaan.
Työterveys- ja työturvallisuus
Hyvän johtamisen tunnusmerkkinä on tärkeiden sidosryhmien huomioiminen ja niihin liittyvien asioiden jatkuva parantaminen. Yksi merkittävimmistä sidosryhmistä lähes jokaiselle organisaatiolle on henkilöstö. Henkilöstön terveydestä ja turvallisuudesta tulee huolehtia jo lainkin mukaan, mutta järjestelmällisellä kehittämisellä saadut tulokset saavat organisaatiosi erottumaan kilpailijoista ja saavat myös yhteistyökumppanisi vakuuttumaan luotettavuudesta ja yhteistyön sujuvuudesta. Työterveyden- ja työturvallisuuden yleisin vaatimusstandardi on OHSAS 18001. Tämä standardi on muuttumassa ISO standardiksi vuoden 2016 aikana.
Riskinhallinta
Erilaisten riskien tunnistaminen ja arviointi tulee jatkuvasti tärkeämmäksi sekä yrityksisssä että koko yhteiskunnassa. Riskinhallintastandardien soveltamisella ja sertifioinnilla saavutetaan korkea riskitietoisuuden taso, joka kattaa koko organisaation.
Erityisesti kannattaa huomioida, että riskienhallinta tulee olennaiseksi vaatimukseksi ISO 9001:2015 version myötä kaikille laaduhallintajärjestelmää soveltaville organisaatioille.
Business excellence
DQS tarjoaa lisäpalveluna business excellence -arviointia nimellä DQS Best. Arviointituote on tarkoitettu organisaatioille, jotka haluavat kehittää toimintajärjestelmäänsä pitemmälle, kuin perinteiset standardit vaativat nyt tai tulevaisuudessa.
Muut
DQS tarjoaa yli 100 akkreditoitua arviointi- ja/tai sertifiointituotetta. Lisäksi tarjolla on myös asiakaskohtaisiin vaatimuksiin perustuvia arviointeja, joita ei ole akkreditoitu.
Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot
Vastuuhenkilöt
 • Toimitusjohtaja
 • Petri Uolevi Buchert, toimitusjohtaja (4/2012), hallituksen jäsen (5/2013)
 • Markku Juhani Siivonen, toimitusjohtajan sijainen (4/2012), hallituksen puheenjohtaja (5/2013)
 • Hallitus
 • Sini Helena Buchert, hallituksen varajäsen (5/2013)
 • Kaarina Filatoff-Siivonen, hallituksen varajäsen (5/2013)
Lähde: Kaupparekisteri
Yrityksen muut päättäjät
 • Markku Siivonen, markkinointijohtaja
Lähde: Fonecta-konserni
Tilintarkastaja
 • Sari Helena Hakala, tilintarkastaja (10/2016)
Lähde: Kaupparekisteri
Nimenkirjoituslauseke

Hallituksen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja kumpikin yksin ja hallituksen jäsenet kaksi yhdessä

Lähde: Kaupparekisteri
Yrityskuvat
Lisäyhteystiedot
Muut käyttäjät katsoivat