Joutsen - Myymälä
Sivutoimipaikka, Joutsen Finland Oy
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Muut sivutoimipaikat
Lähde: Fonecta-konserni
Joutsen Finland Oy on maailman pohjoisin untuvatuotteiden valmistaja. Joutsen®-untuvatakit ja -vuodevaatteet on tehty maailman parhaista untuvalaaduista.
Joutsen Finland Oy on maailman pohjoisin untuvatuotteiden valmistaja. Joutsen®-untuvatakit ja -vuodevaatteet on tehty maailman parhaista untuvalaaduista.
Kaikissa Joutsen-untuvatuotteissa käytettävä untuva saadaan vesilinnuista elintarviketeollisuuden sivutuotteena. Raaka-aine hankitaan vain valikoiduilta ja parhailta eurooppalaisilta tuottajilta, sillä riittävän korkealaatuista untuvaa syntyy ainoastaan luonnollisissa ja hyvissä elinolosuhteissa.
Pitkäikäisiin untuvatuotteisiin sijoittaminen on kestävän kehityksen mukainen valinta. Lämmin untuvapeite on hyvä hankinta myös energiatalouden kannalta, sillä sen luonnollinen lämpö mahdollistaa makuuhuoneen lämpötilan pudottamisen.
Valtaosa tuotteista valmistetaan Suomessa lähellä kuluttajaa, kotimaista työtä tukien ja luontoa kunnioittaen. Joutsen-tuotteet on valmistettu aidoista luonnon materiaaleista ja käyttöikänsä päähän tultuaan ne palautuvat takaisin luonnon kiertokulkuun.
Laajan jälleenmyyntiverkoston lisäksi yrityksellä on tehtaan lisäksi kolme suosittua omaa myymälää. Joutsen-myymälöistä löytyvät laajimmat valikoimat untuvatuotteita sekä pesu- ja korjauspalvelut.
Vuodevaatteet voi ostaa myös verkkokaupastamme.
Tervetuloa ostoksille!
Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat
Muita saman alan yrityksiä