Simsotec Oy
Sivutoimipaikka, Simsotec Oy
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Muut sivutoimipaikat
Lähde: Fonecta-konserni
Tehokkuutta asiakaslähtöisellä yhteistyöllä
Olemme joustava ja luotettava kunnossapidon kumppani. Räätälöimme palvelupaketin niin isojen kuin pienten asiakkaiden tarpeiden mukaan, huomioiden asiakkaamme tuotannon erityispiirteet.

Kokonaisvaltainen palvelumme perustuu avoimuuteen, joustavuuteen ja kustannustehokkaaseen toimintaan. Käytössämme on kunnossapidon toiminnanohjausjärjestelmä ja huoltosopimusasiakkaillamme on kaikki sopimuksen alla olevat koneet yksilöity QR-koodilla.

Asiakkaalla on pääsy omalla mobiililaitteella tai tietokoneella omien koneiden laitekantaan, johon on tallennettu kaikki kunnossapitoon liittyvä tieto. Myös vikailmoitukset on mahdollista tehdä suoraan järjestelmäämme.
Simsotec tarjoaa seuraavanlaisia palveluja: Teollisuuden kokonaisvaltaista kunnossapitoa, työstökonehuoltoa, työstökoneiden laser- ja geometriamittauksia, nosturihuoltoa ja -korjausta, hitsauskoneiden huoltoa, korjausta ja validointeja. Meillä on useita Siemens CNC-tekniikan tuntevia ammattilaisia palveluksessamme, ja palvelemme asiakkaitamme kaikessa Siemens CNC ongelmissa, kuten ohjauksien vika- ja häiriöpalvelut, varmuuskopioinnit sekä kaikki ohjauksiin liittyvät huollot- vikatilanteet. Teemme myös ohjausmodernisointeja työstökoneisiin ja laitteisiin. Käytämme Siemensin lisäksi myös, Heidenhain ja Fanuc ohjauksia.
Lisätietoja: www.simsotec.fi/palvelut
Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat
Muita saman alan yrityksiä