HIV-Säätiö / Hivpoint
Sivutoimipaikka, HIV-säätiö / Hivpoint
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Muut sivutoimipaikat
Lähde: Fonecta-konserni
Yrityskuvaus
HIV-säätiön kotipaikka on Helsinki ja toiminta-alue on koko maa. Säätiön tarkoituksena on hiv-tartuntojen ennaltaehkäiseminen, tartunnan saaneiden, tartunnasta huolestuneiden ja heidän läheisten tukeminen sekä hiv-tartunnan saaneiden ihmis- ja perusoikeuksien edistäminen.
Hivpoint neuvoo kaikissa hiviin ja turvaseksiin liittyvissä kysymyksissä. Hivpointin valtakunnallinen neuvontapuhelinnumero on avoinna maanantaista torstaihin klo 10.00-15.30.
Numerossa päivystävät Hivpointin työntekijät. Puhelinpäivystykseen voi soittaa silloin, kun haluaa lisätietoa hivistä tai kun tarvitsee tukea, ohjausta tai neuvontaa. Työntekijän kanssa voi keskustella luottamuksellisesti ja avoimesti esimerkiksi tartuntariskeistä ja peloista. Tästä numerosta voi myös varata ajan maksuttomaan ja nimettömään hiv-pikatestiin Hivpointin toimipisteisiin Helsingissä, Tampereella ja Oulussa.
Nettineuvonta-palstalla voi lukea kysymyksiä ja vastauksia hivistä, muista seksiteitse tarttuvista taudeista ja turvallisemmasta seksistä. Kysymyksiin vastaavat Hivpointin työntekijät. Jos nettisivuiltamme tai aikaisemmista nettineuvonta-kysymyksistä ei löydy vastausta sinua askarruttavaan kysymykseen, voi palstalle lähettää myös uuden kysymyksen.
Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat
Muita saman alan yrityksiä