Make's Health
Yritystiedot
Virallinen nimi
Make's HealthLähde: YTJ
Yhtiömuoto
Yksityinen elinkeinonharjoittajaLähde: YTJ
Perustamisvuosi
2021Lähde: Fonecta-konserni
Kotipaikka
VihtiLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
Ei tiedossaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
1–4 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialat
Terveydenhuolto (päätoimiala)
Lähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
86909 Muu terveyspalveluLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 1.12.2021
Verohallinnon perustiedot: 19.10.2021
Kaupparekisteri: 20.10.2021
Arvonlisäverovelvollisuus:
Liiketoiminnasta: 1.12.2021
Lähde: YTJ
Tietoa elinkeinonharjoittajasta

Make's Health on perustettu vuonna 2021. Se on yksityinen elinkeinonharjoittaja, jonka kotipaikka on Vihti, ja pääasiallinen toimiala Terveydenhuolto. 

Taloustietoja ei ole saatavilla viimeisen viiden vuoden ajalta.

Tietojen lähde: Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä (YTJ), Fonecta

Yrityskuvaus

HOITAVAA HIERONTAA

Hieronnassa minulle on tärkeää kuunnella asiakasta ja yhdessä löytää ratkaisuja mahdollisiin kropan toiminnallisiin ongelmiin. Hierontani lähtee etenkin ensimmäisellä kerralla tutkimisella ja testaamisella, koska silloin hieromme oikeita alueita ja saamme parhaan lopputuloksen. Eli asiakas ei päädy suoraan hierontapöydälle satunnaiseen hierontaan, jota toistetaan samanlaisena joka kerralla. Annan tarpeen mukaan omahoito-ohjeita, mitä asiakas voi tehdä itse kotona, ettei sama ongelma toistuisi. Ohjeet ovat esimerkiksi muutamia helppoja jumppaohjeita, että saadaan homma alkuun ja myöhemmin tarvittaessa lisätään liikkeitä.

Teen myös ylläpitävää ja rentouttavaa hierontaa, mikäli asiakas haluaa. Käsittelyn voimakkuus on aina asiakkaan toiveen ja tuntemuksien mukainen. Hieronnan ei pidä sattua tai tuottaa kipua. Sloganini hierontaan onkin ”hoitavaa hierontaa”. Minulle ovat tervetulleita kaikki asiakkaaksi, niin hierontoihin kuin valmennuksiinkin.

AMMATTIVALMENNUSTA

Valmennuksetkin räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaisesti ja ne voivat pitää sisällään melkein mitä vain. Vaikka liitän mielelläni valmennukseeni kamppailulajielementtejä, ei asiakkaalla tarvitse olla aiempaa kokemusta tämän tyyppisistä lajeista. Työkyky-päivä ohjelmaa, polttaritreenejä ja erilaisia koulutuksia, sekä totta kai erilaisille ryhmille räätälöityjä harjoituksiakin voi minulta tilata. Ota rohkeasti yhteyttä ja rakennetaan sinulle, ryhmällesi tai työyhteisöllesi sopivat harjoitukset.

Harjoitukseni sopivat, niin kuntoilun ja liikkumisen iloa hakeville tai liikkumisen aloittamiseen, kuin kilpaurheilijoillekin, jotka hakevat uusia kulmia harjoitteluunsa. Valmennusta ja hierontaa yhdistämällä on mahdollista saada sinulle tai ryhmällesi todella kokonaisvaltainen paketti.

Lue lisää kotisivuiltani!

Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot
Muita saman alan yrityksiä