Parisuhdekoulu
Sivutoimipaikka, Unelmala
Toimipaikat
Päätoimipaikka
  • Unelmala
    Aurinkorinteenkatu 36, 15160 Lahti

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Lähde: Fonecta-konserni
Parisuhdekoulu tukee parisuhteen hyvinvointia ja parisuhdetaitoja. Opi onnellisen parisuhteen askeleet!
Miten parisuhteesi voi? Ota vastuu suhteesi hyvinvoinnista. Vahvista parisuhdettasi, ehkäise ongelmia tai avaa suhteen solmuja valmennuksessa.
Palveluihimme kuuluvat yksilö- ja parivalmennus kerran tai sarjana, parisuhdelomat hotellissa ja koulutukset. Joustavasti päivä-, ilta- ja viikonloppuaikoja. Koulutetun parisuhdevalmentajan avulla voit saada parisuhteesi kukoistamaan. Sovi maksuton tilannekartoitus.
PARISUHDEPALVELUT
Onnellisia parisuhteita ei synny - ne rakennetaan.
Parisuhdelomat (Lempilomat) hotellissa: Yhdistä hemmotteleva kaupunkiloma ja parisuhdevalmennus keskustahotellissa. Rakkaus saa taas uutta voimaa kukoistaa!
Rakkauspakkaus -virikepaketti kotiin: Virkistele parisuhdettasi kotona! Rakkauspakkaus on täynnä virikkeitä ja harjoitteita parisuhteen omatoimiseen lannoittamiseen.
Solmuja parisuhteessa ® : Kahdeksan askeleen Solmuja parisuhteessa ® -työskentely on tarkoitettu kriisissä oleville pareille. Mukana oppikirja ja työkirja. Mahdollista myös neljänä hotelliviikonloppuna Lahdessa silloin, kun teile sopii.
Parisuhdekatsastus: Parisuhdevalmennus on parisuhteen huoltopaikka, jossa vahvistat suhdettasi ja ennaltaehkäiset tai ratkot ongelmia. Tule yksin tai kaksin.
Parisuhdehuolto: Parisuhdehuollossa käymme läpi parisuhteenne nykytilan, historian, voimavarat, odotukset, toiveet ja muutostarpeet. Vaihtoehtoisesti käsittelemme jotain suhteen osa-aluetta, kuten kotityöt. Kerta- tai sarjavalmennus.
Parisuhteen ajokortti: Opettele yksin tai yhdessä onnellisen parisuhteen taidot. Vahvista suhdettasi ja ennaltaehkäise suhdekolareita.
Parisuhteen vuorovaikutus: Hyvät vuorovaikutustaidot sekä ristiriitojen ratkaisutaidot ovat pelastaneet monta parisuhdetta. Opettele sujuva vuorovaikutus.
Kipinää suhteeseen: Lisää onnellisuutta suhteeseesi ravitsemalla rakkautta, tunneyhteyttä ja läheisyyttä.
Parisuhteen onnenpyörä: Yksilövalmennuksessa saat kokonaiskuvan parisuhteesi tilasta. On helpompi tehdä korjausliikkeitä, kun tietää, mitä tekee.
Sinkkuvalmennus: Parisuhde kiikarissa? Kaipaat onnellista parisuhdetta rikastamaan elämääsi. Tee tilannearvio ja ota valmentajan tukemana askeleita kohti tavoitettasi.
Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro, miten voin auttaa Sinua. Maksuton tilannekartoitus.
Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat
Muita saman alan yrityksiä