Hämeen Konttoritekniikka Oy Riihimäki
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Lähde: Fonecta-konserni
Konttoritekniikan TOTAL-toimisto -palvelulla

Hämeen Konttoritekniikka Oy on perustettu vuonna 1979. Tänään Konttoritekniikka on kokonaisvaltainen täyden palvelun talo, täytämme kaikki toimiston tarpeet kahviotarvikkeista tietojärjestelmiin.

Yrityksemme kivijalkoina toimivat:

  • TOTAL-kokonaispalvelu
  • ICT-ratkaisut – koneet, laitteet ja tarvikkeet
  • AV-ratkaisut
  • Toimistotarvikkeet
  • Toimistokoneet ja laitteet
  • Ergonomiatuotteet
  • Asennus-, huolto ja ylläpitopalvelut

Jos arvostat palvelua ja laadukkaita tuotteita, ja haluat ne luotettavalta kumppanilta, käänny meidän puoleemme! Liikkeemme sijaitsevat Hämeenlinnassa ja Riihimäellä ja palvelemme Kanta-Hämeen ja Pohjois-Uudenmaan alueella.


TOTAL-TOIMISTO

Hämeen Konttoritekniikan TOTAL-Toimisto on yrityksesi toiminnan täydellinen tukipalvelu.

TOTAL sisältää yleisesti hyllytyspalvelun piiriin kuuluvien toimistotarvikkeiden lisäksi myös kaiken toimistossa tarvittavan tietotekniikan, verkot ja yhteydet, tulostus-, esitys- ja etäneuvottelutekniikan, kalusteet ja ergonomiatuotteet, taloustarvikkeet, paperit ja jopa liikelahjapalvelun.

Kaikki yrityksesi tarpeisiin räätälöidysti yhdellä kuukausittaisella laskulla. Helppoa kuin heinänteko. Mitä ei ole valmiina hyllyssäsi, toimitetaan veloituksetta toimialueellamme Kanta-Hämeessä ja Pohjois-Uudellamaalla.

Tämän lisäksi TOTAL luonnollisesti sisältää toimitettavien laitteiden asennukset, huollot ja tuen.

TOTALin avulla budjetointi helpottuu, seuranta paranee ja mikä tärkeintä toimistosi, niin, toimii. Tarvitset vain yhden kumppanin, oikeasti.

Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat