Admin Partners Oy
Taloustiedot

Liikevaihto

(tuhatta euroa)

Tilikauden tulos

(tuhatta euroa)
2020/052021/052022/052023/05
Liikevaihto (tuhatta euroa)63657356
Liikevaihdon muutos %-3,8%3,2%12,3%-23,3%
Liiketulos (tuhatta euroa)0010
Käyttökate %0%0%1,4%0%
Liikevoitto %0%0%1,4%0%
Tilikauden tulos (tuhatta euroa)1110
Henkilöstö1111
Lähde: Suomen Asiakastieto
Yritystiedot
Virallinen nimi
Admin Partners OyLähde: YTJ
Yhtiömuoto
OsakeyhtiöLähde: YTJ
Perustamisvuosi
2006Lähde: Fonecta-konserni
Kotipaikka
SaloLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
0–0,2 milj. euroaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
1–4 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialat
Tilitoimisto (päätoimiala)
Lähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
69201 Kirjanpito- ja tilinpäätöspalveluLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 2.9.2010
Verohallinnon perustiedot: 15.6.2006
Työnantajarekisteri: 1.9.2008
Kaupparekisteri: 7.6.2006
Arvonlisäverovelvollisuus:
Liiketoiminnasta: 10.5.2006
Lähde: YTJ
Tietoa yhtiöstä

Admin Partners Oy on perustettu vuonna 2006. Se on osakeyhtiö, jonka kotipaikka on Salo, ja pääasiallinen toimiala Tilitoimisto. 

Yhtiön Admin Partners Oy liikevaihto oli 56 tuhatta ja tilikauden tulos 0. Liikevaihto laski 23,3%. Liikevoittoprosentti oli 0%. Tiedot perustuvat yhtiön viimeisimpään tilinpäätökseen vuodelta 2023.

05/2023 päättyneellä tilikaudella yhtiöllä oli 1 työntekijä. Työntekijämäärä pysyi samana verrattuna edelliseen tilikauteen.

Tietojen lähde: Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä (YTJ), Fonecta, Suomen Asiakastieto

Tilitoimisto-, taloushallinto- ja talouspäällikköpalvelua PK-yrityksille joustavasti yrityksesi tarpeiden mukaisesti - sähköisesti, nykyaikaisesti ja reaaliaikaisesti
Tilitoimisto Admin Partners Oy on vuonna 2006 perustettu salolainen, kokonaisvaltaisia, sähköisiä taloushallinto- ja tilitoimistopalveluja tarjoava yritys.Ydinajatuksenamme on, että voit luottaa siihen, että lakisääteiset velvoitteet tulevat huolellisesti ja nopeasti hoidetuiksi. Haluamme aidosti ymmärtää liiketoimintaasi ja olla tukenasi yrityksesi eri kehitysvaiheissa.
Haluamme olla yrityksesi tukena ja neuvonantajana yrityksesi kehitys- ja kasvuvaiheissa. Meillä sinua ei pompotella kirjanpitäjältä kirjanpitäjälle. Palvelukielenä suomi ja englanti.
Vankan ammattiaidon ja kokemuksen taustalla on pitkä työkokemus erilaisista kansainvälisistä yritysympäristöistä ja monipuolisista taloushallinnon tehtävistä sekä arvostettu Taloushallintoliiton KLT-kirjanpitäjän tutkinto.
Ulkoista taloushallintosi – säästät aikaa ja rahaa ja pystyt keskittymään olennaiseen.
Kirjanpito ja taloushallinto toteutetaan tehokkaasti Visman Fivaldi -taloushallinto-ohjelmalla. Voit itse seurata yrityksesi taloutta helposti ja reaaliaikaisesti helppokäyttöisen, selainpohjaisen ohjelmiston avulla ajasta ja paikasta riippumatta.
Tilitoimistopalvelumme kattavat laajasti eri taloushallinnon palvelut, kuten kirjanpito, tilinpäätökset, konsernitilinpäätökset, vero- ja muut viranomaisasiat, alv-asiat, osto- ja myyntireskontrien hoito, laskujen maksu, laskutus, palkkahallinto, tulosseuranta kuukausittain.
Rakennetaan yrityksellesi sopiva palvelukokonaisuus ja sovitaan, mitä toimintoja yrityksenne haluaa hoitaa itse ja mitkä toiminnot on järkevää ulkoistaa tilitoimistolle. Usein esimerkiksi myyntilaskutuksen yritykset hoitavat mielellään itse. Samoin ostoreskontran hoito voi olla toteutettuna niin, että yritys hoitaa reskontran omilla resursseillaan ja ehkä omassa toiminnonohjausjärjestelmässään, mutta tilitoimistomme valvoo ja ohjeistaa kirjauksia etänä ja toimii neuvonantajana.
Työnjako voidaan suunnitella joustavasti yrityksesi ja tilitoimistomme välillä riippuen yrityksesi omista henkilöresursseista ja yrityksesi käytössä olevista toiminnonohjaus- tai muista ohjelmistoista.
Mikäli yrityksesi käyttää toimistomme kanssa samaa järjestelmää, ei tarvita tuplatallennuksia ja kirjaukset näkyvät suoraan kirjanpidossa ja reskontrassa. Ajantasaista ja kustannustehokasta!
Ota yhteyttä!
Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot
Vastuuhenkilöt
  • Hallituksen puheenjohtaja
  • Merja Liisa Merivuori, hallituksen puheenjohtaja (4/2019)
Lähde: Kaupparekisteri
Yrityskuvat
Muita saman alan yrityksiä