Sigma Trukit Oy
Sivutoimipaikka, Sigma Trukit Oy
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Muut sivutoimipaikat
Lähde: Fonecta-konserni
Trukkien myyntiä, vuokrausta ja huoltoa

Koko Suomen alueella toimivalla yrityksellämme on vuosikymmenten kokemus trukkien myynnistä, vuokrauksesta ja huollosta. Se tekee meistä vahvan sisälogistiikan ratkaisujen asiantuntijan. Toimitamme asiakkaillemme laadukkaat ja käyttötarkoitukseensa parhaiten sopivat trukit kaikkiin kohteisiin. Pidämme myös huolta, että koneissa riittää varmasti käyttövoimaa nostamaan ja siirtämään tavaraa – aina kun sitä tarvitaan. Tehtävämme on auttaa asiakkaitamme pitämään tavaravirta jatkuvassa liikkeessä.

MYYNTI

Olemme kasvun ja karikot kestävä kumppanisi, jonka kanssa asiointi ja työ sujuvat jouhevasti. Tarjoamme trukit käyttöösi nopeasti ja joustavasti yrityksesi tilanteeseen sopivalla tavalla.

HUOLTO JA VARAOSAT

Parhaimmatkin koneet tarvitsevat huoltoa pysyäkseen liikkeessä. Ennakoiva huoltomallimme tuo käyttöikää ja -varmuutta. Lähihuoltomme palvelee sinua ripeästi ja hoitaa kerralla koneen kuntoon usein jo saman päivän aikana kaikkiin merkkeihin kaikkialla Suomessa.

VUOKRAUS

Karsi kiinteitä kuluja ja helpota ruuhkahuippuja. Vuokraa trukki sesongin ajaksi tai korjaamaan hajonnutta.

KOULUTUS

Trukin kuljettajan turvallisuuskoulutus on tarkoitettu työssään trukkia käyttäville henkilöille. Kurssilla käydään läpi trukin oikeaoppista käyttöä nojautuen työturvalakiin sekä vakuutusyhtiöiden suosituksiin.

Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat