New Wave Profile
Toimipisteet (34)
NEW WAVE PROFILE – Palveleva ammattilainen

Pohjoismaiden ja Suomen johtava yritystekstiileihin, työvaatteisiin, mainoslahjoihin- ja tuotteisiin erikoistunut yritysten ryhmä valmiina palvelemaan! Valtakunnallinen, koko maan kattava jälleenmyyjäverkosto tarjoaa sinulle asiantuntevaa palvelua ensimmäisen luonnoksen tekemisestä tuotteiden toimitukseen ja myynnin jälkeiseen palveluun asti. Edustamamme useat tunnetut tuotemerkit muodostavat profiilituotevalikoimamme laajan tarjonnan, josta kaiken kokoiset ja eri aloilla toimivat yritykset löytävät itselleen varmasti myös omaan tyyliinsä sopivat tuotteet.

BE YOUR BRAND – Profilointi auttaa sinua tekemään tulosta Profiloidut tuotteet ja lahjat ovat välttämättömiä hoidettaessa liikesuhteita asiakkaiden ja yhteistyökumppanien kanssa. Profilointi on suuri ja yhä kasvava markkinoinnin alue, ja se on myös erittäin tehokasta, kunhan sitä käytetään oikein ja johdonmukaisesti. Asiakaslupauksemme on BE YOUR BRAND. Brändisi tulee näkyä liiketoimintaasi liittyvissä ihmisissä, tilaisuuksissa ja tuotteissa. Yrityksesi edustajat ovat tuotemerkkisi tärkein mainos. Kun brändi ja henkilöstö muodostavat toimivan kokonaisuuden, yrityksesi tekee asiakkaisiin vaikutuksen ja yrityksesi jää heille varmasti mieleen.

Kun etsit luotettavaa, ammattimaista kumppania ja haluat että nämä asiat onnistuvat – ota meihin yhteyttä, olivatpa profilointitarpeesi suuria tai pieniä! Etsi nyt lähin jälleenmyyjäsi ja ota yhteyttä www.newwaveprofile.fi

Näytä koko yrityskuvaus