Securitas Oy Olkiluoto
Sivutoimipaikka, Securitas Oy
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Muut sivutoimipaikat
Näytä kaikki 36...
Lähde: Fonecta-konserni
Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys

Keskitymme turvallisuuteen. Tarjoamme asiakkaiden tarpeiden mukaan rakennettuja, yksilöllisiä palveluita tai kattavia turvallisuusratkaisuja.

Erilaiset toimintaympäristöt asettavat turvallisuudelle erilaisia vaatimuksia. Määrittelemme käyttöönne oikein mitoitetun ja luotettavan turvallisuusratkaisun ja huolehdimme sen suunnittelusta, toteutuksesta ja ylläpidosta.

Toimitamme turvallisuuspalveluita myös lyhytkestoisiin tarpeisiin nopeasti ja luotettavasti toimialan kattavimmilla resursseilla, valtakunnallisesti.

Palveluihimme liittyvät tarvittaessa kiinteänä osana tekniset turvalaitteet ja hälytysjärjestelmät. Securitaksen hyväksytty, paikallinen yhteistyökumppani asentaa ja ylläpitää yrityksesi ja kotisi riskeihin parhaiten soveltuvan rikosilmoitinjärjestelmän.

Erikoistuminen

Palveluitamme ovat erilaiset turvallisuuspalvelut mm.: koti-, tapahtuma-, kauppaliike-, kauppakeskus- ja ravintolaturvallisuus, järjestyksenvalvontapalvelut, erikoisturvapalvelut kuten yksityisetsivä- ja henkivartijapalvelut ja logistiikkaturvallisuus. Lisäksi meillä on aula- ja assistenttipalveluita, paikallisvartiointia esim. kulunvalvontaa, ID-palveluja kuten henkilö- ja työmaakortteja ja avainten säilytystä. Huolehdimme myös lentoasemien turvallisuudesta ja liikkeiden turvallisuudesta 24 tuntia päivässä.

Tarjoamme lisäksi turvatekniikan ratkaisuja ja turvallisuusalan asiantuntijapalveluita sekä ratkaisuja kaikenkokoisille yrityksille ja yhteisöille.

Katso kotisivuiltamme lisätietoja ja ota yhteyttä!

Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat
Muut käyttäjät katsoivat