Työtoimintayksikkö Jopi
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Muut sivutoimipaikat
Näytä kaikki 392...
Lähde: Fonecta-konserni
Yrityskuvaus

Työtoimintayksikössä on mahdollisuus kuntoutua alihankintatöitä tehden työtoiminnan ja yhteisöllisyyden avulla.

Jopi on tarkoitettu työikäisille aikuisille, jotka tarvitsevat tukea kuntoutumiseensa, esimerkiksi mielenterveys- ja päihdekuntoutujat, opiskelunsa keskeyttäneet ja työttömät työnhakijat. Jopissa kuntoutuminen tapahtuu omien asetettujen tavoitteiden avulla, joista koostuu asiakassuunnitelma. Tätä suunnitelmaa noudattaen tuetaan ja ohjataan asiakasta kohti ”omaa hyvää elämää”, työelämää tai opiskelun aloittamista.

Jatkopolkujen löytymiseksi Jopissa toimii työhön valmennus. Keskeytyneitä tai keskeytymässä olevia opintojasi voit tulla tekemään Jopiin. Jopissa autetaan ja tuetaan sinua saattamaan opintosi loppuun tai aloittamaan opiskelut. Vertaistuki ja palveluohjaus ovat myös keskeisessä merkityksessä kuntoutumisesi ja elämäntilanteesi tukemisessa.

Jopin asiakkuus on määräaikainen. Työtoimintaa on 3-5 päivänä viikossa 2-6 tuntia päivässä.

Jopissa tehdään myös työ- ja toimintakyvyn arviointia. Kun tavoitteena on Jopin kuntoutumisjakson sijaan työ- ja toimintakyvyn arviointi, lähettävä taho on ensin yhteyksissä Jopin henkilökuntaan puhelimitse, jolloin sovitaan tutustumiskäynti. Sen jälkeen työntekijäsi tekee yhdessä kanssasi lähetteen Jopin työkykyarviointiin. Lähete käsitellään Jopissa ja päätös lähetetään sinulle ja lähettävälle taholle. Moniammatillisen tiimin arvioima jakso kestää 1-3 kk ja se päättyy loppulausuntoon, jossa todetaan senhetkinen työ- ja toimintakykysi. Arvioinnin jälkeen kanssasi mietitään jatkosuunnitelma ja sen toteutus. Lähettävä taho yhdessä kanssasi huolehtii jatkosuunnitelmat käytäntöön. Moniammatillisen tiimin arvioima jakso kestää 3 kk ja se päättyy loppulausuntoon. Arvioinnin jälkeen asiakkaan lähettävä taho tekee jatkosuunnitelmat kanssasi.

Jopiin tullaan ensin toimintaan tutustumaan INFOON, joka on joka viikko torstaisin klo 12.30. Asiakkaan työntekijä tekee yhdessä asiakkaan kanssa lähetteen Jopiin.

Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat