Ulvilan työhönvalmennuskeskus
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Muut sivutoimipaikat
Näytä kaikki 392...
Lähde: Fonecta-konserni
Yrityskuvaus

Ulvilan työhönvalmennuskeskus tarjoaa työ- ja päivätoimintaa kehitysvammaisille ja muille erityistä tukea tarvitseville asiakkaille tarpeen mukaan. Yksikössämme on viisi toimintaryhmää: Keittiö, Kutomo, Kädentaidot, Luova-ryhmä ja Monitoimi-ryhmä.

Keittiö

Ryhmässä huomioidaan asiakkaan yksilölliset taidot ja kiinnostuksen kohteet. Tuetaan jo opittuja arjen taitoja ja opetellaan myös uusia työtehtäviä. Keittiön työtehtäviä ovat mm. keittiön ja ruokasalin siivous ja puhtaanapito, pyykkihuolto ja astioiden tiskaaminen. Lounas tulee valmiina, joten varsinaista ruoan valmistusta keittiöryhmässä ei ole.

Kutomo

Kutomossa järjestetään asiakkaiden taitoja vastaavaa työtoimintaa käsityöpainotteisesti. Ryhmässä on seitsemät kangaspuut, joissa valmistetaan muun muassa mattoja ja liinoja. Kutomossa valmistetaan myyntiin meneviä tuotteita kutomalla, virkkaamalla ja solmeilemalla. Asiakkaat osallistuvat myös tuotteiden sekä muun toiminnan suunnitteluun.

Kädentaidot

Ryhmässä tehdään erilaisia käsitöitä ja askarteluja asiakkaiden yksilöllisten taitojen mukaan. Kerran viikossa pidämme oman ryhmän yhteisen taidetuokion, johon halukkaat asiakkaat voivat osallistua. Muuna aikana asiakkaat tekevät itsenäisesti yksilöllisiä tehtäviä.

Ryhmässä on kahdet kangaspuut, joissa valmistetaan muun muassa mattoja ja liinoja. Ryhmässä tehdään vaihtelevasti erilaisia käsitöitä.

Luova-ryhmä

Luovassa ryhmässä järjestetään yksilöllistä päivätoimintaa asiakkaan taitojen ja mielenkiinnon mukaan. Ryhmässä askarrellaan, tehdään pieniä käsitöitä, erilaisia koritehtäviä ja taidetöitä eri teemojen mukaan. Järjestämme myös päivittäin yhteistä ohjelmaa Monitoimi-ryhmän kanssa esimerkiksi: levyraatia, bingoa, rentoutusta, karaokea, taidetuokioita, tietotekniikka- hetkiä sekä pelailutuokioita.

Monitoimi-ryhmä

Monitoimi-ryhmässä järjestetään päivätoimintaa asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden, taitojen ja mielenkiinnon kohteiden mukaan. Ryhmän toiminta painottuu luovaan toimintaan, kädentaitoihin ja askarteluun, erilaisten vaihtuvien teemojen mukaan.  Ryhmässä ylläpidetään jo olemassa olevia taitoja esimerkiksi erilaisten motoriikkaa vahvistavien koritehtävien avulla sekä pienimuotoisten kirjoitus-, luku-, ja laskemistehtävien avulla. Monitoimi-ryhmä toimii tiiviisti yhteistyössä Luovan ryhmän kanssa ja päivittäin on yhteistä ohjelmaa isommalla porukalla.

Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat