Kuvagalleria Kotka
Yritystiedot
Virallinen nimi
Kuvagalleria Kotka OyLähde: YTJ
Aputoiminimet
U-Group
Unique5hopLähde: YTJ
Yhtiömuoto
OsakeyhtiöLähde: YTJ
Kotipaikka
KotkaLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
Ei tiedossaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
1–4 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialat
Valokuvaus (päätoimiala)
Verkkokauppa
Lähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
47782 Valokuvausalan vähittäiskauppaLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 3.1.2002
Verohallinnon perustiedot: 10.1.2002
Kaupparekisteri: 6.2.2002
Arvonlisäverovelvollisuus:
Liiketoiminnasta: 3.1.2002
Lähde: YTJ
Elämä on ihmeitä täynnä ja sinä olet yksi niistä

Kuvauksia teen aina odotusajan ihanista masukuvista koko suvun kattaviin perhepotretteihin – unohtamatta tietenkään lapsi-, ylioppilas-, rippi- ja hääkuvia. Studiokuvauksen lisäksi teemme kuvauksia kentällä ja miljöössä. Myös kerhokuvaukset ja joukkuekuvat järjestyvät kauttani, jossa etuna on että vaikka olet kipeänä etkä saa yksityiskuvia niin voit tulla kuvaukseen studiolleni jälkeenpäin. Yrityksille: Matrikkeli ja henkilökortti kuvaukset, tapahtumien ja palkitsemistilaisuuksien valokuvausta, tuote- ja markkinointikuvausta. Mainosfilmejä/lyhyt elokuvia. Liikun kuvaamaan myös muualle Suomeen tarpeen vaatiessa.

Avasimme Heidi & Sofia Photo Boutique pienen butiikin ja studiotilan yhdessä kollegani Sofia Virtasen kanssa Keskuskatu 25 osoitteeseen Kotkansaarelle. Suuremmat studiotilat löytyvät Kotkan Klubin 2 kerroksesta. Butiikistamme löydät ihanaa lahjatavaraa, albumeita, kehyksiä, kuvatuotteita ja otamme myös virallisia passikuvia. Teen yhdessä kollegani kanssa youtubea Heidi & Sofia Kuvaajan näkökulmia. Ota kanavamme seurantaan! :)

Tule moikkaamaan minua tai soittele, niin suunnitellaan juuri sinun tarpeisiin sopiva kuvauspaketti ammattitaidolla ja vuosikymmenien kokemuksella. 🙂

Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot
Vastuuhenkilöt
Lähde: Kaupparekisteri
Yrityskuvat