Aukusti
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Muut sivutoimipaikat
Näytä kaikki 392...
Lähde: Fonecta-konserni
Yrityskuvaus

Aukusti on 10-paikkainen asumisyksikkö Ulvilassa.

Tarjoamme kodin ja siihen liittyviä palveluita erityisryhmiin kuuluville kehitysvammaisille ihmisille, jotka tarvitsevat erityisen vahvaa tukea. Esimerkiksi autistiset henkilöt ovat erityisryhmä.

Meillä on asuntoja kahdessa kerroksessa. Alakerrassa on neljän hengen pienryhmäkoti, jossa on huomioitu asukkaiden erityiset tarpeet. Muun muassa turvallisuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota.

Yläkerrassa on kuusi omaa asuntoa, joissa on keittiö. Yläkerran asunnoissa asukkaat harjoittelevat itsenäisen elämän alkeita henkilökunnan tuella. Sellaisia asioita ovat esimerkiksi siivous, ruuanlaitto ja kaupassa käynti.

Henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden. Voit käydä arkipäivinä työtoiminnassa tai päivätoiminnassa. Työpäivien lukumäärä sovitaan sinulle sopivaksi. Kotona voit osallistua arkipäivän askareisiin. Siivouspäivänä ja pyykkipäivänä teet kotitöitä oman jaksamisesi mukaan.

Yläkerrassa asuvilla on lisäksi käytössä yhteinen oleskelutila, jonne voit tulla juttelemaan tai pelaamaan muiden kanssa. Voit halutessasi osallistua myös Aukustin ulkopuolella järjestettäviin harrastuksiin ja vapaa-ajan toimintoihin.

Pidämme asukkaiden kanssa kerran viikossa asukaspalaverin. Palaverissa keskustellaan yhteisistä asioista ja kuunnellaan sinun mielipiteitäsi.

Omahoitajat auttavat sinua käytännön asioissa, kuten raha-asioissa ja lääkärissä tai apteekissa asioinnissa. Myös muut työntekijämme tukevat sinua, jotta saat elää sellaista elämää kuin haluat.

Kunnioitamme itsemääräämisoikeuttasi eli tuemme sinua, jotta voit päättää itse omaa elämääsi koskevista asioista. Kannustamme sinua itse ottamaan vastuuta omista valinnoistasi ja päätöksistäsi. Yhdessä mietimme tapoja, joilla voimme auttaa ja tukea sinua parhaiten.

Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat