Länsiliina
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Muut sivutoimipaikat
Näytä kaikki 392...
Lähde: Fonecta-konserni
Lumisuon asuntola.

Länsiliina sijaitsee Vähälläraumalla osoitteessa Korpraalintie 36 K-market Länsi-Porin vieressä. Asuntoja voi vuokrata sekä kerrostalosta että luhtitalosta. Länsiliinassa on ympärivuorokautista asumista sekä tuettua asumista.  Länsiliinassa työtä tehdään kunnioittaen ihmistä, hänen yksityisyyttään, yksilöllisyyttään sekä itsemääräämisoikeuttaan. Palvelut ovat tarkoitettu kehitysvammaisille tai muille erityistä tukea tarvitseville. Asuntoihin haetaan vammaispalvelujen sosiaalityöntekijän kautta.

Ympärivuorokautisissa palveluissa asutaan vuokrasuhteessa kerrostalossa ensimmäisessä kerroksessa tai luhtitalossa alimmassa kerroksessa. Asiakas voi käydä koulua tai päivätoiminnassa sekä harrastuksissa omien tavoitteidensa mukaan. Henkilökuntaan kuuluu hoitajia, ohjaaja ja sairaanhoitaja. Asiakas yhdessä henkilökunnan kanssa rakentaa yksilöllisen viikko-ohjelman, joka sisältää mm. kodinhoitotaitojen opettelua, kaupassa käyntiä.  Saunavuorot ovat varattavissa henkilökunnalta.

Tuetussa asumisessa asiakkaiden palveluista vastaavat ohjaajat. Ohjaajat tekevät tukikäyntejä asuntoon sovittuina ajankohtina. Käynti lähtee asiakkaiden tarpeista ja toiveista. Käynnillä voidaan keskustella kaikista asiakkaalle tärkeistä asioista. Tuettu asuminen tarjoaa mahdollisuuden itsenäisen asumisen taitojen harjoitteluun.  Käynnillä voidaan opetella esimerkiksi ruuanlaittoa sekä siivoustaitoja.  Asiakas voi käydä koulua, työ-/päivätoiminnassa, harrastuksissa ym. Asiakkailla on mahdollisuus vuokrata asunto kerrostalosta tai luhtitalosta. Kiinteistössä on ilmainen pyykkitupa. Asiakkaat voivat myös vuokrata tai ostaa asunnon lähiympäristöstä.

Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat